Historische hoogtepunten

De VERSe nieuwsbrief

De eerste TV-uitzending van VERS op EVA

Op 7 november beleefde VERS een moment wat de geschiedenisboeken in zal gaan als hoogtepunt: wij hadden onze eerste uitzending van iamTV op EVA, de publieke omroep van Amersfoort. Vol enthousiasme hebben wij deze uitzending in elkaar gezet. Sketches, onze passie voor video's en de mening van jongeren over alcohol passeerden de revue.

Vanaf nu kunt u elke eerste vrijdag van de maand genieten van VERS op EVA!

De allereerste iamTV op EVA

De Clipjesfabriek bij Man Bijt Hond

Het tweelingzusje van VERS, de Clipjesfabriek, bevindt zich in Almere. Onze collega's daar beleefden eveneens een hoogtepunt afgelopen week: als nieuwe generatie televisiemakers werden zij het openingsitem van Man Bijt Hond. Zo was op landelijke televisie te zien hoe ze een item maakten voor de strijd tegen ebola. Wat waren wij trots!
#BEATebola | Giro 555
De hele uitzending kunt u bekijken via onze website: http://verscommuniceert.nl/2014/11/ons-zusje-op-man-bijt-hond/

Kerstclip

Heeft u wel eens nagedacht over een kerstclip? De gezellige sfeer van december verbinden aan het imago van uw bedrijf is een ideale manier om uw klanten fijne feestdagen te wensen. En laat VERS hier nu ervaring mee hebben! Niet alleen maken wij clips voor zakelijke doeleinden, ook brengen wij sfeer! Benieuwd naar wat wij zoal voor uw bedrijf kunnen betekenen rondom kerst? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
Fijne feestdagen Imago Mediabuilders

VERS Communiceert

VERS maakt video's voor social media, websites en lokale omroepen, ontwerpt social media campagnes en instrueert studenten en docenten in het gebruik van de nieuwe media.
VERS werkt intensief samen met de Clipjesfabriek.