Un week-end al manifestării !

Aflați cum să manifestați dorințele voastre adevărate

Ziua noastră specială este în curând ! - sfârșitul de săptămână: 13- 15 decembrie

O călătorie șamanică cu multe practici, tehnici și înțelepciune despre cum să manifestăm Sinele nostru adevărat , cum să ne manifestăm individualitatea și să trăim în același timp în armonie cu lumea înconjurătoare, se va ține in weekend-ul de: vineri 13 decembrie - duminică 15 decembrie în Timișoara !

Vă așteptăm cu dragoste să ne bucurăm și să împărtăşim momente de o adevărată putere și de transformare!

" Un week-end al manifestării " - o călătorie șamanică de putere !

Friday, Dec. 13th 2013 at 6pm to Sunday, Dec. 15th 2013 at 6pm

Romania

Sunteți bine veniți la evenimentul nostru !

Dragi prieteni, vă invităm să luați parte la acest seminar de Abilitare, Cunoaştere și Bucurie !

În acest caz, vom practica diferite metode de manifestare și de transformare, precum și practici pentru a ne asigura că relațiile noastre, sănătatea și familiile urmează calea dezvoltării a conștiinței și creșterii interioare. Metodele și tehnicile pe care le vom folosi vin din tradițiile antice combinate cu știința modernă și acoperă o varietate de subiecte ca: relațiile dintre parteneri , puterea esenței masculine și feminine, tehnici șamanice de manifestare și emancipare, practici psihologice pentru a transforma stările noastre interioare de slăbiciune și obiceiurile noastre, în putere personală, precum și practici de abundență și sănătate .


Vă iubim și așteptăm să ne vedem acolo !

Namaste !


• Seminarul începe vineri seara la ora 6:00 și se termină duminică seara la ora 8:00
•Costul de participare este de 225 Ron , la care se mai adaugă costul sălii inchiriate pe care o vom anunța ulterior, în funcție de numărul participanților.

• Înscrierea la seminarul " Un week-end al manifestării !" presupune să vă înregistrați și plata unei sume de 75 de lei nereturnabilă.

Pentru înscriere luați legatura cu Timea Papp prin telefon: 0723.587.970 sau e-mail: timeaklara@gmail.com

E bine să veniți cu haine confortabile, saltea de yoga, mâncare, apă.

AGENDA cursului:

Vineri

18 - 20 - Întârire psihologică - energetică ; Meditație cu Sinele Superior; Autodehipnotizare (învâtați cum să vă deschideți al treilea ochi, care vă va oferi abilități superioare, cum ar fi: telepatia, clarviziunea, si comunicarea cu adevărata esență)

20 - 22 -Adevarata manifestare de sine ! Ce înseamnă a fi unic și cum să-l diferențiezi de personalitatea ta

Sâmbătă

10 - 12 - Practici de dimineață pentru responsabilizare și reînnoire

00 - 14 - Calea antică din Yoga ( Patanjali ) - Ritualul „zodiacului chinezesc ". Dezvoltarea unor calități în esență voastră, calități, care sunt de bază pentru a manifesta pacea și armonia interioară

14-15 Pauză de masă

15-17 - Practică emoțională - Teatrul spiritual, o modalitate de a face față stresului interior , slăbiciunilor și fricilor, teama de a deveni cine vrei tu să fii în viața ta
17-19 - " Unitatea dorințelor " - O metodă practică de a descoperi rezervele interne de energie și folosirea intenției - Meditație și dans dinamic

19-20 Pauză de masă

20-22 - Ritual de călătorie șamanică - înveți să călătorești în lumea viselor și a ajutoarelor spirituale

Duminică

10 - 12 - Căsătoria și copiii - educația familiilor pentru a crește copiilor fericiți - Teorie și practică

12 - 14 - Esența masculină și feminină - Cum să-ți dezvolți stilul propriu, specific sexului tău. Cum să-i înveți pe tineri să-și creeze relații armonioase, să comunice unii cu alții și să simtă fericirea

14-15 Pauză de masă

15-17 - Vindecare Spirituală - Cauzele de bolilor - Teoria si practică - Transformare șamanică

17-19 - Masaj Shamanic - O metodă care ajută la: dizolvarea traumelor din trecut, traume care pot bloca o persoană să fie sănătos; găsirea armoniei în relații pentru a nu pierde oportunitățile de prosperitate în viață

7-8 pm - Meditație în cerc - pentru a simți rezultatul complet al energiei după acest week-end de practică a diferitelor moduri de transformare

the world of wisdom & spiritual adventure

Scopul nostru este de a va ghida pe drumul autodezvoltarii, prin invatarea urmatoarelor principii:

CUNOSTINTA SPIRITUALA, trebuie sa te astepti sa primesti rezultate reale in viata ta.
Noi detinem toate cunostintele spirituale prin tehnici, metode si exercitii practice, pe care le puteti folosi pentru imbunatatirea calitatii vietii.

INTELEGEREA, Numai prin intelegerea temeinica a principiilor vietii va puteti dezvolta, actionand cu putere facand apel la liberul arbitru, devenind in intregime constienti si realizand cine sunteti cu adevarat.

REINTOARCEREA LA CALEA STRAVECHE. Toti oamenii intelepti spun ca multe dintre problemele omului modern au aparut datorita pierderii legaturii cu originile noastre. Noi te vom ajuta sa redobandesti cunostintele stravechi si sa te reconectezi cu natura.

IMPUTERNICIREA PERSONALA, Noi credem ca fiecare persoana este inzestrata cu abilitati, scopuri si un tel care este unic in viata fiecaruia. Si acesta se intampla numai cand primesti un ajutor personal ca sa poti controla calitatile interioare, talentele, sanatatea si fericirea. Noi va oferim acest suport.

RESPONSABILITATEA, Fiecare persoana este stapanul propriei vieti. Folosind vointa, intelepciunea si dorinta profunda de a-si schimba viata, elevii nostrii genereaza schimbari importante in interiorul lor. Noi ii ajutam pe elevii nostri sa inteleaga si sa cultive principiile si legile universale, dar fiecare trebuie sa-si ia deciziile zilnice pentru imbunatatire.

MINTEA DESCHISA, Noi ramanem deschisi fata de noi idei si suntem dedicati sa invatam rafinarea principiilor spirituale. Noi combinam traditia estica cu cea vestica intr-o sinergie a intelepciunii care va imbunatati viata voastra in concordanta cu dorintele, necesitatile si abilitatile voastre unice.

NOI SUNTEM SPIRITUALI NU RELIGIOSI. Noi imbratisam si incurajam cautatorii din diferite religii si credinte. Noi studiem temeinic multe credinte si sisteme in scopul de a intelege esenta acestor invataturi, cautand sa imbunatatim viata tuturor, independent de mostenirea lor. In acelasi timp studiem cercetarile vestice in domeniul psihologiei, fiziologiei si a fizicii cuantice, impreuna cu intelepciunea secreta a civilizatiilor stravechi.

CONSTIENTA. Noi introducem o noua cultura a constientei in societate; aceasta este o mare necesitate a timpurilor noastre pline de provocari. Noi indeplinim acest lucru prin diferite medii, cum ar fi: carti, reviste, conferinte, workshopuri, cursuri, filme si pagini de internet. In acelasi timp construim scoli si institutii in toata lumea , care au menirea de a satisface cerintele unice ale localnicilor.