Dyman Associates Risk Mngt

Dyman Associates Risk Management articles temperamentet CIOs' bullishness på digital

Blant sørøstasiatiske CIOS erkjenner 84% behovet for å tilpasse deres lederstil i de neste tre årene å lykkes i digitale forretningsliv, sammenlignet med den globale gjennomsnittet av 75%, ifølge Gartner.


For å oppnå dette, sa 69% at de vil redusere deres kontrollerende tilnærming til å fokusere på betydelig økt visjonær og coaching attributter. Gartner kartlagt mer enn 2810 CIOs over hele verden, som representerer mer enn $397 milliarder i CIO det budsjetter i 84 land, inkludert 117 CIOs fra Sørøst-Asia regionen.


"Mens CIOs i Sørøst-Asia er mer bullish om digital teknologi enn sine globale kolleger, de er generelt mer begrenset av umodne digital risk management prosesser," sa Sid Deshpande, rektor analytiker i Gartner.


"Å innse fordelene ved digital teknologiinvesteringer, CIOs i regionen virkelig trenger å innovere på personer og prosessteknologi muligheter," sa Deshpande.


Ifølge undersøkelsen forventer CIOs i Sørøst-Asia en større økning i budsjettet i 2015 (3,6%) sammenlignet med globale vektet gjennomsnitt (1%).


Regionale CIOs er generelt begeistret utnytte digital muligheten, der nivået av suksess som en organisasjon kan oppnå i den digitale tidsalderen klart forutsetter at nivået av digitale visjon og ledelse organisasjonen besitter.


Undersøkelsen også indikert at 68% av CIOs i Sørøst-Asia rapportert at de har en nestleder CIO rolle å håndtere daglige IT-drift, som er en merkbar forskjell sammenlignet med 47% globalt.


Ifølge undersøkelsen enig 86% av CIOs i Sørøst-Asia at i tillegg til betydelige muligheter det gir, den digitale verden er å skape nye, annerledes og høyere nivåer av risiko.

81% tror imidlertid Gjeldende investeringene i risikostyring ikke klarer å holde tritt med økende digital risikoen som deres organisasjoner er utsatt, sammenlignet med 69 prosent globalt.


"Endre risk management metoder for den digitale tidsalderen vil kreve CIOs å øke bevisstheten og fremme en digital risiko kultur i organisasjonen," sier Deshpande. "På 'Vend' teknologi til digital risiko gir også organisasjoner med fleksibiliteten til å svare på uventede risiko, som var en bekymring for 93% av CIOs i regionen."