Voorlichting Haarlemcollege

Promotie bij Haarlemcollege

Wednesday, June 10th, 10:45pm

Haarlem, Netherlands

Haarlem, NH

Wij waren daar aanwezig, om een voorlichting te geven over de opleiding Verzorgende IG aan de Vmbo leerlingen van Haarlemcollege. Wij hebben gezamenlijk de bus van 10:25 genomen naar Haarlem. Toen we daar aankwamen, werden wij door de receptie ontvangen en kregen we een lokaal waar we ons voorlichting konden geven. Wij hebben het lokaal in orde gemaakt voor de leerlingen en hebben ons nog een beetje voorbereid.


Om 11:20 uur kwamen de leerlingen het lokaal binnen en we hebben ons voorgesteld en het doel van de voorlichting uitgelegd. Vervolgens hebben we een filmpje laten zien over de Opleiding en later gingen we nog speeddaten en als laatst hebben wij een quiz met hun gedaan. De groepen met de meeste punten, kregen een presentje.


Competenties

Bethia: materialen en middelen inzetten

Ik heb de belangrijkste en meest spannende momenten van de voorlichting gefilmd.


Mehwish: Presenteren

Ik heb de leerlingen informatie gegeven over de opleiding en de vragen beantwoord.


Bridget: Samenwerken en overleggen

Ik heb samen met de klas besproken hoe en wat er moest gebeuren tijdens de voorlichting. Verder had ik de leiding over de groep.


Tot slot hebben wij gevraagd wat ze van de voorlichting vonden en of ze nog vragen hadden. Wij hebben positieve feedback gekregen van de leerlingen.