OTVOREN KONKURS ZA POSAO!

Ako trazite posao na pravom ste mestu!

USPORITE!!!

Ako tražite posao na pravom ste mestu. Ja sam saradnik američke kompanije, čije je sedište u Linkolnu, Nebraska. Kompanija postoji od 1998. godine i već punih 17 godina posluje sa dobitkom. Naša kompanija se bavi isključivo internet marketingom. Ako negde postoji legalna kompanija onda je to Strong International Future. Pozivam Vas da pokušate i osnujete sopstveni privatni posao na internetu. A ja kao Vaš sponzor ću Vas naučiti kako da internet radi za Vas. u našoj kompaniji mogu raditi i penzioneri, i mlade mame kume, strine, studenti, kao i svi ostali koji svakodnevno koriste internet, imaju osnovno znanje rada na računaru. Engleski Vam nije neophodan, sve je prevedeno na naš jezik. Takođe imamo grupe za podršku u kojima nikada nećete biti prepušteni samom sebi.KAKO VAM SE ISPLAĆUJE ZARADA?
Sve zarade za prethodni mesec obračunavaju se i isplaćuju 10-tog u mesecu. Isplata je na američkuPayoneer Mastercard karticu. Kada Vam se prvi put sakupi 20 $ za isplatu, što ako ste i malo vredni treba da bude već narednog meseca, dobijate ovu karticu na Vašu kućnu adresu. Payoneer servis radi u preko 210 zemalja. Novac sa kartice podižete u lokalnoj valuti na bilo kom bankomatu, a možete plaćati u prodavnicama, pumpama, kioscima, kafićima.

DODAJ ME ZA PRIJATELJA OVDE!

Kada završite postupak registracije, dodajte me za prijatelja na fejsbuku kako bi Vas uputio u osnove ovog posla.

KAKO OSVOJITI BONUS, POGLEDAJTE NA OVOM VIDEU.

Dovoljno je da kada se prijavite odradite korake iz video uputstva potrebno je da odradite nekoliko jednostavnih zadataka kojima ćete sakupiti 500 poena i osvojiti bonus 200VP. To se može odraditi za 30-tak minuta.
Novo uputstvo za registraciju i početne korake u SFI kompaniji