Notícies d'última hora

Recull de notícies que ens passen i ens interessen a 5è B

11-01-2013

Una visita sorpresa

Aquest nadal ens ha visitat el Pare Noel. A les 11 h ens va tocar a nosaltres, vam baixar i allà estava el Pare Noel, assegut en una mena de trona, i ens va demanar que cantéssim la cançó que estàvem preparant pel festival, la van cantar i li devia agradar ja que ens vam posar en filera i ens va donar una piruleta blava.

Finalment vam pujar a classe.

Festival de nadal

El dia 20 de desembre vam fer el festival de Nadal i nosaltres varem cantar la cançó Quan somrius i varem tocar la Cançó de la pluja amb la flauta.
El públic va aplaudir molt la nostra cançó, de fet a totes les altres cançons, desde P3 a 6è. La veritat és que va quedar molt bé.

Al final, tots vam cantar la cançó de La Marató de TV3, va ser un bon final.

Si el voleu veure us deixem l'enllaç aquí

Una carroça reial

L'últim dia havíem de donar les nostres cartes als reis, és de les coses més emocionants que passen a l'escola, cada any arriben d'una manera diferent, en camió, en moto, damunt de cotxes antics i fins i tot damunt d'un camió de bombers. Estàvem molt nerviosos, finalment vam veure arribar els patges reials, anaven en un carro portat per un cavall!!

Després de donar-los la benvinguda vam començar a donar les nostres cartes, anaven en ordre, des de P 3 fins a 6è. Anàvem molt lents i ens vam haver d'esperar, però al final vam arribar i ens van donar una bossa de "xuxes".

Desprès ens vam quedar al pati uns minuts jugant i perseguint-nos. Abans de pujar ens van demanar que tots col·laboréssim per recollir tots els papers i bosses que havíem deixat pel terra, en cinc minuts va estar enllestit.

Comencem un nou trimestre

Ja hem acabat el 1r trimestre, ara toca posar-se seriós, ja coneixem la manera de treballar de Carlos i ens hem d'esforçar més.
De moment ja ens ha posat una tasca nova que durarà, de moment, aquest trimestre. Ens ha explicat que és i com fer un diari d'aprenentatge, vol que pensem i expressem com aprenem, que ens costa, quines coses ens són més fàcils o fins i tot que no entenem. Diu que això ens ajudarà a nosaltres i a ell a millorar el nostre aprenentatge. Ja us explicarem.

Ara a treballar!!