Home Security Corliss Group Experts

Home Security Corliss Group Experts Lamppu

Home Security Corliss Group Experts Lamppu, joka kaksinkertaistaa kuin kodin turvajärjestelmä

Ai Hei, täällä on lamppu, joka kaksinkertaistaa kuin Home Security System


Tässä on yksi tapa vähentää johto epäjärjestys: parittaja ulos sinun hehkulamput.


Se on SENGLED, joka debytoi smart LED-lamppu, joka toimii myös korkean resoluution kamera, mikrofoni ja kaiutin sunnuntaina klo Consumer Electronics Show in Las Vegas filosofia. Dubbed Snap, lamppu on tarkoitettu toimimaan hienovarainen kotiin valvontajärjestelmä, joka siirtää videokuvaa, että voit tarkastella puhelimeen tai tabletti reaaliajassa.


Snap on myös ääni/liike aktivointi, kasvot ja geofencing ilmoituksia. Sano sitten, on kuva muki, joita laajennus ei tunnista: se voi hälyttää kautta iOS tai Android app on muukalainen ympäri taloa. Tai jos olet sisällä ruoanlaitto ja haluavat varmistaa, että lapset eivät ole irrallaan etupiha, voit asettaa hälytyksen, liian.


On myös hillitty tarpeeksi, että tunkeilija tiedä heittää peiton päälle tai kattaa partavaahto.


Laajennus liittyy perhe muiden erittäin toimiva valonlähteiden SENGLED, lamppu, joka kaksinkertaistaa kuin langaton puhuja (pulssi) ja lamppu, joka kaksinkertaistaa kuin pysäköinti toistin kuolleita kohtia kodin (Boost).


Vaikka Pulse ($80-$170 väri ja versio) ja Boost (60 dollaria) myydään online ja Apple ja Home Depot myymälöissä, Snap on vielä julkaissut tai hinnoiteltu. Meidän pitäisi odottaa nähdä kesällä 2015 viimeistään. Lue lisää Home Security