InBusiness

Golden Tulip Arnhem-Doorwerth

HERINNERINGS UITNODIGING **Secretaressedag 16 april 2015** Save the date!

GRATIS inspirerende gastblijheids lunch t.w.v. €79,-

Wilt u op Secretaressedag, donderdag 16 april, uw secretaresse verrassen? Meldt u zich dan samen met uw steun en toeverlaat aan voor de inspirerende gastblijheids lunch t.w.v €79,-. Hoe maakt u de vertaalslag naar gastblijheid in uw organisatie? Om 12.00 uur begint het programma met een heerlijke lunch en om 14.00 uur kunt u weer vol inspiratie richting kantoor.


Op dit moment heeft u zich nog niet bij ons aangemeld voor de inspirerende gastblijheids lunch. Graag vernemen wij of u met uw secretaresse aanwezig bent. Momenteel zijn er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Stuur een email naar frits.taal@goldentulipdoorwerth.nl Vermeld in twee zinnen waarom uw secretaresse zo belangrijk voor u is, dan zorgen wij voor een gepersonaliseerde verrassing. Reageer snel om teleurstelling te voorkomen!

Congressen & evenementen

Golden Tulip Arnhem-Doorwerth is de specialist in het verzorgen van middelgrote en grote congressen en evenementen. Het verschil? Persoonlijke service; uw doelstellingen staan centraal, 23 multi-inzetbare zalen, zo is ons congres- & vergadercentrum uitermate geschikt voor elk type bijeenkomst, GRATIS parkeerbegeleiding en ruimschootse ervaring.

Wat gebeurt er in APRIL

16 Secretaressedag

19 Landelijke dag tegen pesten

21 dag van de gezonde schoolkantine

23 Neem je kind mee naar je werk dag

24 Koningsspelen

27 Koningsdag

29 Wereld wensdag