Terapie prin dans

Meditatie dinamica prin dans- terapie acompaniata de muzica

Din cele mai vechi timpuri dansul si muzica au fost folosite in procesele de vindecare si exprimarea de sine.

Dansul ajuta la constientizarea energiilor ce ne traverseaza trupul armonizand planul fizic, emotional si cel spiritual.

Veti experimenta o terapie prin dans accesand energiile specifice ale centrilor vostri energetici, conectandu-va cu calitatile lor, accesand astfel acele zone din inconstient ce contin Sinele vostru autentic.

Pentru aceasta terapie nu exista reguli predefinite deoarece acest cadru iti permite sa fii liber si autentic, te ajuta sa transcenzi mentalul si sa te abandonezi fluxului Vietii.

Vor iesi la suprafata acele parti din tine pe care nu le cunosti, dar care se afla in interiorul tau si doresc sa fie descoperite.


De ce sa participi la acest atelier ?

- Daca iti doresti sa schimbi ceva in viata ta, sa te cunosti mai bine, sa devii mai armonios cu tine insuti si cu cei din jurul tau
- Daca doresti sa-ti intelegi si sa-ti gestionezi emotiile, tiparele si momentele de cumpana
- Daca esti suprasolicitat mental si sedentar
- Daca iti doresti sa ai relatii implinitoare, echilibrate si o viata sexuala infloritoare, transformatoare
- Daca te simti blocat, obosit, tensionat
- Daca ai nevoie sa comunici mai eficient cu trupul tau si sa-i decodifici mesajele
- Daca vrei sa scapi de limitari si sa-ti cunosti Sinele
- Daca-ti place sa te misti si sa comunici, sa fii plin de viata si creativ


La sfarsitul atelierului ne vom conecta si vom dansa cu sufletul nostru pereche din astral, acel suflet la care visam din copilarie si care ne vegheaza din partea cealalta a voalului.

Aceasta experienta este deosebit de vindecatoare, conectandu-ne exact la acele energii deosebite la care aspira sufletul nostru.


Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii sapte ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara.

Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul taberelor, atelierelor si a calatoriilor interioare indruma persoanele interesate in aventura Vietii. Este membru al scolii "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure) si practicant al samanismului siberian.

La acest atelier va fi acompaniat de partenera lui Andreea Aron, o artista care prin sensibilitatea ei va va ajuta sa accesati energiile feminine cele mai profunde din interiorul vostru.

Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor
Practici personale :
https://www.smore.com/t7usm-practici-personale
Puteti afla detalii despre scoala "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure) a carui membru este:
http://www.theworldofwisdom.org/
https://www.facebook.com/SchoolofWisdom

Pagina de creatie - fotografie a Andreei Aron:

https://www.facebook.com/pages/Andreea-Aron-Food-Styling-Photography/109577555826120


Cand ?

Miercuri 3 iunie ora 18.00


Unde ?

Constanta- Forte Life Bul Tomis 235, Etaj 1, Complex Dacia, http://www.fortelife.ro/


Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520 sau pe Marius Robert Dinu, la telefon 0723 337007

Contributia voastra este de 30 Lei.


Va imbratisez cu drag !


Namaste


Zsombor

Big image