Linkbird kursus til dit personale!

Lær hvordan du tiltrækker dine kunder via LinkedIn

Sådan øger du din brandværdi og tiltrækker kunder.

Kurset er til dig, der forstår at din synlighed og dine holdninger har værdi i dit marked.

Du vil lære hvordan du gennem intelligent brug af LinkedIn øger din egen og dit brands markedsværdi. Vi vil gennemgå filosofien bag PULL markedsføring vs. PUSH markedsføring.

Vi tager det step-by-step i sit tempo, kommer ind til kernen i dit brand og bruger aktivt LinkedIn til at tiltrække din næste kunde, partner eller medarbejder - simpelt, effektivt og billigt.

Vi arbejder konkret med di og din virksomheds profil og indhold - efter kurset er du i gang!

Vi tager et møde først og gennemgår dit og din virksomheds potentiale.

Som i al anden markedsføring tager vi en snak om dig og din forretning først - der skal være værdipotentiale - ellers er det spild af tid og penge.

Kurset henvender sig til dig, der kan se, at nettet rykker og at der er muligheder der skal udnyttes. Det er ikke til dig, der er lukket omkring din forretning og er bange for, at andre stjæler dine idéer eller medarbejdere - du skal tro på at bussen kører og at det gælder om at komme med:)

Hvis der er et match, går vi i gang - gør vi ikke, ja så har vi mødt hinanden, fået en god snak og måske alligevel lært noget begge to:)

Garanterer at det bliver både sjovt, lærerigt og værdifuldt.

Alt det du er usikker på:

Du har garanteret et hav af spørgsmål, men bare rolig du styrere selv tempoet. Jeg SKAL ikke sælge dig noget som helst - men jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at bygge en værdifuld kanal til din markedsføring.

Når først du er i gang bliver kæden af personer, potentielle kunder, forretningsmuligheder og mulige medarbejdere længere og stærkere.

Det kræver selvfølgelig, at du er indstillet på selv at gøre et stykke arbejde.

Sådan er det med alting - men hvis du har viljen har jeg værktøjerne.

Ring eller skriv til mig - så tager vi den der fra.