Swot analyse

Sterktes

Sociaal, op werk kom ik veel in aanraking met mensen en ga dan vaak een gesprek aan.

Samenwerken, op mijn opleiding media management is samenwerken een groot onderdeel, ik vind het leuk om met andere mensen te werken en het gaat daarom ook vaak goed.

Kat uit de boom kijken, als iemand iets vraagt, zegt of doet. Denk ik altijd eerst goed na voordat ik iets zeg of doe.


zwakke punten

Liever lui dan moe. Ik ga beter eten en meer slapen op een dag waardoor ik overdag fitter ben en meer inzet kan tonen wat resulteert in minder absentie voor periode 2.

Uit bed komen

Initiatief tonen ik ga meer initiatief tonen tijdens de lessen op school maar ook buiten school, vragen stellen en interesse tonen.


Bedreigingen

Absentie, ik ga ervoor zorgen dat ik vaker opschool ben door optijd naar bed te gaan en gezond te eten waardoor ik meer energie heb voor school.

Inzet ik ga me tijdens de lessen in periode 2 meer inzetten wat resulteert in betere cijfers voor het rapport van perdiode 2.

Lakoniek. Ik ga mezelf actiever opstellen waardoor ik een goede indruk achter laat.


kansen

Grote events organiseren na mijn opleiding media management wil ik graag bedragen aan een festival zoals lowlands, hiervoor ga ik hard mijn best doen op school en tijdens mijn stage periode veel ervaring opdoen.

Diploma halen ik ga voor augustus 2016 zorgen dat ik mijn diploma behaal, door hard te werken en goed mee te doen in de lessen.

Netwerken opbouwen ik ga in de tijd dat ik op school zit proberen veel netwerken op te bouwen