”What is hot en what is not"

Innovatie in de ICT

Online werkplekken

Werknemers gebruiken in toenemende mate eigen apparaten voor zakelijke doeleinden, denk aan smartphones, tablets en laptops. Dit heeft met name te maken met het feit dat privé apparaten vaak beter aansluiten op de wensen en behoeften van gebruikers dan de door uw organisatie vastgestelde zakelijke apparaten.

Selfservice IT

Niet alleen onder de klanten van onze uitbesteding- en infrastructuurdivisie, maar ook vanuit onze detacheringstak zien wij de manier waarop de beheerorganisatie wordt ingericht veranderen. Hierbij verschuiven er langzamerhand steeds meer IT-gerelateerde verantwoordelijkheden naar buiten de IT-afdeling. Dit wordt ook wel selfservice IT genoemd, dit wordt gekenmerkt door een onafhankelijkheid van de IT.

Trends

Online werkplekken

Selfservice IT

Windows 10

Windows 10

Windows 10 brengt een hoop nieuwe features met zich mee. Zo is na veel kritiek op Windows 8 het oude start menu weer terug. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van virtual desktops, ofwel meerdere bureaubladen. Een van de grootste aanpassingen is dat Windows 10 volledig cross-platform zal gaan werken. Het besturingssyteem is daarmee niet alleen geschikt voor traditionele desktops, maar ook voor smartphones, tablets en zelfs de Xbox. Hierdoor kan er ook één gecentraliseerde app-winkel worden gehanteerd waarbij applicaties zowel te downloaden zijn voor uw pc als uw Windows-telefoon.