Zaans Gitaarfestival

Rock, Blues, Pop & Souleditie

Met Ruben Hoeke, Dany Lademacher, Angelo de Rijke, Marcel de Groot, Rob Winter, Lars de Rijck, Wim den Herder en Béatrice van der Poel

Na het succes van de eerste editie staat het Zaantheater op zaterdag 2 februari wederom in het teken van de gitaar. Het tweede Zaans Gitaarfestival – de Rock, Blues, Pop & Souleditie – wordt georganiseerd in samenwerking met Ruben Hoeke, in 2008 door vakbroeders gekozen tot beste gitarist van Nederland. Samen met Dany Lademacher (o.a. Herman Broods Wild Romance), Angelo de Rijke (o.a. Anouk), Marcel de Groot (o.a. Maarten van Roozendaal) en Rob Winter (o.a. Marco Borsato) verzorgt hij een dampende snarenavond in de grote zaal. Vooraf vertellen alle gitaristen in de kleine zaal smeuïge gitaarverhalen over hun belevenissen met de vele artiesten met wie ze samenwerkten. De presentatie is in handen van zangeres en gitariste Béatrice van der Poel. In de foyer is er een gitaarmarkt én treden Wim den Herder en Lars de Rijck op.

YouTube-contest
Speel je gitaar en wil je ook optreden tijdens het festival? Maak een filmpje van jezelf en doe mee met de YouTube-contest. De winnaars mogen zichzelf in de pauze presenteren in de foyer. Stuur de YouTube-link, met je gegevens erbij, naar info@zaantheater.nl.

Zaans Gitaarfestival

Saturday, Feb. 2nd, 6pm

3 Nicolaasstraat

Zaandam

Tijdschema

Vanaf 18.00 uur - foyer open en markt
18.45 uur - Rock-'n-roll Stories (Gratis toegang!)
20.15 uur - Zaans Gitaarfestival