Ankomst

Første dage i Berkeley

1. dag

Efter en 15 timers lang rejsedag ankom Søren og jeg til San Fransisco lufthavn. Vi tog en Berkeley University Shuttle som viste sig at være privat bil + chauffør til International House, hvor jeg tjekkede ind på mit kollegieværelse. Værelset er omkring 12kvm med 'walk in-closet' og enormt massive, mørke træmøbler. Jeg mødte 3 af mine gang-roomies - to canadier og en franskkvinde - som alle læser jura på Law School. Alle meget søde og åbne. Semesterstart er først på onsdag. d. 15., så derfor er huset stadig lidt øde. På I-House satte vi vores ting og gik på udkig i byen - og for at finde simkort, sengetøj - men allerførst, mad. Et stykke pizza slice senere ledte vi efter sengetøj og simkort. Desværre havde mobilbutikkerne lukket og der var kun hovedpuder at købe. Efter byturen gik vi mod Sørens sted, som ligger ca. 40 min. fra skolen. Her er han flyttet ind sammen med tre færdiguddannede drenge fra Berkeley - en grafisk designer og to programører, som alle arbejder i San Fransisco. De er fine. Efter en late night snack, faldt jeg omkuld i mit nye hjem på værelse 827, I-House.


I Berkeley er en helt speciel hyggelig og god stemning. Byen er meget præget er universitetet og det er til tider svært at skelne mellem om man er i byen eller på på universitetet. Men her er virkelig fint, og så hyggeligt. Jeg glæder mig til at vise Jer endnu flere billeder!

2. dag

2. dag startede med et bad omkring kl. 8. Både toiletter og bad deles med pigerne på gangen. Der er både nøgler til toiletter og bad, da drengene ikke må komme ind på pige toiletter/bad, men pigerne må gerne komme ind på drengenes.. Øh, hvad? Det første af morgenen gik med at købe morgenmad, praktiske ting og flytte ind. Kl. 13 mødtes jeg med Marie Spliid fra Aarhus Universitet og Søren på Shattuck Avenue. Her fik vi ordnet amerikanske numre og derefter tog vi en rundtur på Campus med en kop kaffe under armen. Her nød vi solen og det gode vejr. Efter rundturen gik vi hjem til Maries place, som ligger et par blokke fra Campus. På vejen oplevede jeg for første gang den flippede del af byen. Her var b.la. nogle drenge, der syede billeder på hatte, mens de delte en joint, to rappere, der lavede show på gaden og små, hyggelige 'hipster' butikker og book shops. Efter vi havde været hos Marie, spiste vi på en afrikansk spisested. Efter flymad, pizza og anden junk var det dejligt med lidt grønsager og gode råvarer. Herefter fortsatte vi på bar, hvor vi mødtes med Sørens roomates for at se amerikansk football.


Det var alt for nu. Jeg er stadig lidt i tvivl om formen på mine updates, hvem ved, måske kommer der en blog. Sig endelig til hvis I kender nogle gode rejse- eller nyhedssider.