MÚSICA, CREATIVITAT i MOVIMENT

III - CURS DE POSTGRAU (Universitat Ramon Llull -El Musical)

Títol d'Expert Universitari en Música, Creativitat i Moviment (15ECT)

Centre que ho imparteix: El Musical-CAGP i Universitat Ramon Llull - FPCEE Blanquerna

Modalitat dels estudis: Presencial
Llengües vehiculars del títol: català, castellà, anglès


Durada: El curs consta de 4 mòduls i té una durada de 2 anys
Mòdul 1 - 20 octubre 2018, 17 de novembre, 15 de desembre, 26 de gener 2019, 16 de febrer, 16 de març, 6 d'abril i 4 de maig (classes: 1 dissabte al mes)
Mòdul 2 i 4 - octubre 2019 a maig 2020 (classes: 1 dissabte al mes)
Mòdul 3 - juliol 2018 o bé juliol 2019 (CURS D'ESTIU - a triar per l'alumne)


Destinataris: Aquest títol va dirigit a professionals (mestres, músics, ballarins, professionals de les arts escèniques, graduats en Psicologia, Pedagogia o Treball Social) que volen conèixer i desenvolupar processos creatius per a l'ensenyament/aprenentatge de la música i les arts escèniques.
Per accedir al curs i obtenir la titulació de postgrau "Títol d'Expert Universitari en Música, Creativitat i Moviment" s'ha d'estar en possessió d'un títol universitari, ja sigui llicenciatura, diplomatura o grau de titulacions relacionades amb la música, el teatre, la dansa, la docència o d'altres disciplines que mostrin un interès justificat per conèixer les tècniques i els continguts del curs. En casos concrets, es preveu la possibilitat que hi accedeixin alumnes no titulats que, per la trajectòria professional o personal, es consideri que estan en condicions de seguir el curs. En aquest cas, el títol que obtenen aquests estudiants és un Diploma d'Extensió Universitària.

PROFESSORAT

DIRECCIÓ:

Dra. Eugènia Arús Pianista i professora de rítmica. Professora de la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona.

Montserrat Roig Musicòloga. Fundadora i directora d'El Musical - Centre autorizat de Grau Professional, de l'Escola de Música de Bellaterra i de Bellaterra Música Editorial.


COORDINACIÓ:

Marta Canellas violoncelista i terapeuta. Professora del Conservatori professional El Musical de Bellaterra.


PROFESSORAT:

Dra. Eugènia Arús Pianista i professora de rítmica. Professora de la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona.

Marta Canellas violoncelista i terapeuta. Professora del Conservatori professional El Musical de Bellaterra.

Núria Palau - Mestra I compositora. Professora del Conservatori El Musical de Bellaterra.

Françoise Beaujon - Llicenciada en Rítmica Dalcroze (Instituto Jaques-Dalcroze Ginebra). Professora del Conservatori El Musical de Bellaterra.

Dra.Susana Pérez. Psicòloga i ballarina. Professora de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL.

Dra. Reina Capdevila Pedagoga. Professora de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL.

Santi Serratosa - Percussionista i terapeuta. Professional freelance.


PROFESSORAT CONVIDAT CURS 2018-19:

Veronika Kinsky - Professora de la Universidad de Música i Arts Escèniques de Viena.

Estevão Marques - Graduat en Música a la Facultad de Sao Paulo de Brasil, investigador del folclore i la cultura popular brasilenya. Professor del San Francisco International Orff Course

Ana Quílez -Titol Superior de Piano i de Pedagogia Musical. Master d'Investigació en Musicologia i Educació Musical. Formació Willems i en Rítmica Dalcroze.

Anna Vega - Pianista, clarinetista i pedagoga musical. Bachelor en rítmica Jaques-Dalcroze i actualment combina la docència musical amb la creació d'espectacles musicals infantils.

Olga López - Cantant i entrenadora vocal en la metodologia Estill Voice Training System (Certified Master Teacher), Actualment, dirigeix i desarrolla un projecte propi: “La veu, l’instrument màgic”, amb la intenció de promoure i investigar la técnica EVT amb nens i adolescents.

Maite Bilbao - Llicenciada en Pedagogia del Llenguatge i de l'Educació Musical a Musikene. Master en Pedagogia Musical, orientació Rythmique Jaques-Dalcroze a l'Haute Ecole de Musique de Ginebra, Suiza. Professora de Rítmica a l'Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra.

Miriam Vives - Ballarina, professora de música i dansa. Especialista en dansa, moviment, teràpia, psicomotricitat i rítmica Dalcroze.

Teresa Vasco - Clarinetista i pedagoga de Rítmica Dalcroze.

Marta Fiol - Llicenciada en cant i piano, Diplomada en Pedagogia Willems i Musicoterapia. Habitualment imparteix cursos de técnica i expressió vocal.

PLA D'ESTUDIS

  • MÒDUL 1: FONAMENTS DE LA CREATIVITAT MUSICAL I CORPORAL
    IMPROVISACIÓ VOCAL I INSTRUMENTAL , ESTRATÈGIES I RECURSOS MUSICALS I CORPORALS PER DESENVOLUPAR LA CREATIVITAT I LA INTERPRETACIÓ MUSICAL EN MOVIMENT
  • MÒDUL 2: APROFUNDIMENT EN ESTRATÈGIES DIDÀCTIQUES I PROCEDIMENTS PER DESENVOLUPAR LA CREATIVITAT
  • MÒDUL 3: TECNOLOGIA , EINES DIGITALS I PROJECTES ARTÍSTICS INTERDISCIPLINARIS
  • MÒDUL 4: TREBALL FINAL ( modalitat profesionalizadora , modalitat recerca)

PREU

Preu Total: 2.304€

(aquest preu inclou les tases d'examen però no inclou la tramitació de la titulació que s'abonarà directament a la URL una vegada superats els estudis)


Financiació: l'import del curs s'abonarà fraccionat en terminis.


Terminis de pagament:

PRIMER ANY
Matrícula 2018-2019: 300€ en el moment de fer la inscripció (abans del 26 de Setembre de 2018)
Quota 1: 336€ (Novembre 2018)
Quota 2: 336€ (Febrer 2019 )

SEGON ANY
Matrícula 2019-2020 : 300€ en el moment de fer la inscipció al segon curs (abans del 26 de Setembre de 2019)
Quota 3: 306€ (Novembre de 2019)
Quota 4: 306€ (Febrer 2020)

CURS D'ESTIU
Matrícula: 232€ en el moment de fer la inscripció

Quota 5: 200€ (Juliol)


El Musical - Centre Autorizat de Grau Professional de Música

Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat - info@elmusical.cat