Live Joy

Een vleug van Joy is alsof het leven je opeens kietelt

Seminar Patty Harpenau 19 December as Breukelen

Wellicht is de meest gestelde vraag die ik in mijn praktijk hoor de volgende:' Hoe leef ik vanuit rust, kracht, tevredenheid, liefde en vertrouwen terwijl ik toch voluit mijn verlangen kan leven? Kortom: Hoe leef ik vanuit Joy?'

Het antwoord is simpel: Leven in liefde en je concentreren op dit moment is het enige dat je hoeft te doen om je natuurlijke staat van Joy te herinneren.
Een kind kent niets anders dan Joy totdat het belandt in een wereld met een toekomst: dan komen de eerste zorgen, want wie en wat moet ik zijn?
Joy is het vermogen om veranderingen te begrijpen. Want het leven is namelijk zoals het is: het is verandering. En weet je wat het is? Positief denken en wilskracht zijn niet genoeg om een leven te leiden vanuit innerlijke rust, kracht en vreugde. De codes van Joy, een eenvoudige methode om jezelf te coachen, leren je leven vanuit een diepe blijvende vreugde, innerlijke rust, overvloed, tevredenheid, dankbaarheid en enthousiasme.

2016 gaat volgens kenners het jaar van verandering worden. Maar veranderen is vaak niet simpel omdat het oude zo veilig lijkt en lijkt alles even stil te staan omdat we niet mee durven te bewegen .Dan krijgen we een zetje van het leven en kijken we opeens in de ogen van verandering, van groei en nieuwe mogelijkheden en het is juist die koers die je op het pad van Joy zet. Als je zin hebt in een dag om jezelf te leren om vanuit Joy te leven dan leg ik je op 19 December de codes uit. Een dag om op adem te komen, nieuwe energie op te laden en wellicht wel een dag die je een onverwacht prettige verandering geeft. Het is namelijk heel leuk om te leven vanuit Joy en het is simpeler dan je denkt. Als je jouw Joy vindt, is het een kwestie van een besluit om het te Zijn en het te Leven. Het pad van Joy begint bij de ontdekking wat jou het allermeest gelukkig maakt en de rest volgt dan vanzelf. Het maakt namelijk niet uit wat je doet maar hoe je het doet en een vleug van Joy is alsof het leven je opeens kietelt.

Live Joy

Saturday, Dec. 19th, 10pm-7am

Breukelen, Netherlands

Breukelen, UT

Wil je graag naar het seminar op 19 December as? Je kunt meer lezen via de website en je inschrijven. Wacht niet te lang want de aanmeldingen beginnen al goed op gang te komen.