Ik over 20 jaar

Bart ter Wolbeek

Ik over 20 jaar

Persoonlijkheid

Ik denk dat ik over 20 jaar een beetje hetzelfde ben als nu als, want ik denk niet dat ik zomaar ga veranderen. Het is hoe je als kind bent opgevoedt. Ik denk dat ik later erg hard mijn best ga doen om een mooi leven te leiden, maar ook veel plezier ga beleven met de mensen waar ik mee omga.

Opleiding

Nadat ik mijn VWO diploma heb gehaald, weet ik nog niet precies wat ik ga doen. Misschien ga ik naar de universiteit of ik ga een HBO-opleiding volgen, maar dat zie ik dan wel. En nadat ik een keuze heb gemaakt en het heb afgerond, wil ik een leuke baan waar je ook genoeg mee verdiend om mijn leven goed te leiden en ook de mensen waarmee ik om ga te onderhouden.

Huis

Ik hoop dat ik later in een mooi huis woon die groot genoeg is voor mij en mijn gezin waar ik en mijn gezin dan later veel geluk en lol in kunnen hebben, en ons leven in kunnen leiden.

Werk

Ik wil later een goede en leuke baan krijgen, waarmee ik alles goed kan afbetalen en ik en mijn gezin goed van kunnen leven. Dat ik met veel plezier naar mijn werk ga, en ik geen moeite heb met rekeningen en andere noodzakelijke dingen te betalen.

Gezin

Ik hoop dat ik later een vrouw en kinderen krijg, want dat lijkt mij wel leuk en gezellig in huis. Ik wil een gezin waar ik veel plezier mee ga beleven. En ik hoop dat we dan nog lang en gelukkig leven ;-).

Hobby's

Ik hoop dat ik na al de belangrijkere dingen ook nog steeds tijd heb voor de hobby's die ik later nog steeds leuk vindt, en niet met alleen maar andere dingen bezig ben.