Speak2Food

Wij zijn er, voor al u vragen over voedingssuplementen

''Wij bieden u de hulp & informatie die u zoekt''

Ga verantwoord om met u lichaam!

Bent u een ervaren fitnesser, of gewoon een reguliere bezoeker van de sportschool? Dan heeft u vast wel eens te maken gehad met voedingsmiddelen. Voedingsmiddelen komen in verschillende soorten en maten, grote potten, klein pillen, verschillende substanties en een eindeloze variatie in merken. Maar wat doet elk product nu precies? en wat doen al deze onbekende ingrediënten met ons lichaam? Er is nog veel onduidelijkheid in de fitnesswereld over het gebruik van voedingsmiddelen. Daarom is het callcenter Speak2Food opgericht. Bij ons kun je vrijblijvend contact opnemen met je vragen over de verschillende voedingssuplementen.

Callcenter sporten met voedingsmiddelen

Als callcenter zijn wij op werktijden geopend op maandag tot en met vrijdag van 9:00 s'ochtends tot 18:00 s'avonds. U kunt ons bereiken op 077-144900 Een deskundige medewerker zal u te woord staan om al u vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden.

Locaal tarief + 0,10cent per gesprek

Bring back the beast in yourself

Onze callcenter geeft uitsluitend informatie over voedingssupplementen. Dit niet te verwarren met het gebruik van dopingsmiddelen. Het gaat hier om reguliere producten die verkrijgbaar zijn in uw lokale sport of fitnesswinkel. Bent u een gebruiker van voedingssupplementen en heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem contact op!

Presentatie ''only the best''

Naast een callcenter biedt het bedrijf Speak2Food ook verschillende presentaties in uw locale sportschool aan. Hier krijgt u ook informatie over verschillende voedingssupplementen en ingrediënten. Daarnaast is er tijd om ook hier u vragen te stellen.

Interesse?
Neem dan contact op met onze contactlijn en vraag naar een presentatie in u buurt. Eenvoudig kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar onze email, of u kunt zich vrijblijvend aanmelden bij ons callcenter.