Adidas voetbalschoen x15.1

X15.1

Waarom de Adidas x 15.1

ijn de onvoorspelbare spelers die het spel veranderen. Die kansen uit de lucht plukken. Die bij elk duel met de bal ontsnappen omdat de tegenstander nooit weet wat ze gaan doen. De creatieve spelmakers die niet te missen en altijd onvoorspelbaar zijn. De X15.1 is de junior voetbalschoen voor die speler. Met een ultralicht X-SKIN bovenwerk voor snelle acties op het veld en de NON STOP GRIP (NSG)-textuur die de bal houdt waar je 'm nodig hebt. X-CAGE rond de middenvoet biedt stabiliteit en behendigheid tijdens rappe wendingen en verandering van richting. De X-CLAW noppenconfiguratie voor stevige ondergronden en kunstgras helpt de speler de bal voorbij de tegenstander te spelen zodat niemand meer weet wat de volgende stap zal zijn. De prijzen zijn al vanaf 50 euro tot 220 verder informatie staat op de site.

Waarom deze schoen?

X-CAGE rond de middenvoet biedt stabiliteit en behendigheid tijdens rappe wendingen en verandering van richting.Dat is gemaakt van elastiek

De binnenste laag is een super zachte binnenvoering die helemaal als verwacht, een sensationeel comfort biedt voor de voet.

De tweede laag is een synthetisch materiaal dat stretchend is en zo voor een goede touch op de bal zorgt, zodat je echt behendigheid kunt gebruiken.

De derde en buitenste laag van het bovendeel is een speciale coating waardoor de schoen waterbestendig is.

Persoonlijke informatie

Voor meer informatie kunt u ons site bezoeken. U kunt ook contact met ons opnemen via mail of telefonisch Faris Hammouti. We proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

http://www.Adidas.nl