Nieuwsbrief Agnetencomedie

Nieuwtjes heet van de naald - Januari 2013

Agnetencomedie speelt 'Met volle goesting'

Toneelvereniging Agnetencomedie uit Peer legt de laatste hand aan de productie 'Met volle goesting'. Elk jaar na de feestdagen wordt er in hotel "Met Volle Goesting" een kuurweek georganiseerd. Telkens komt dan hetzelfde groepje dames afzakken naar het hotel om er uitgebreid te kuren, te diëten en... te genieten van de attenties van dokter Kurt De Naeyer. Dit jaar zit er echter een haar in de boter, of beter een verloofde in het hotel. De anders zo strikt geplande afspraakjes lopen in het honderd. Frans, de nieuwe klusjesman, doet zijn uiterste best alle problemen op te lossen, ook die van de dokter, en maakt zo de verwarring nog completer. En hoe zit dat met die afhaalchinees? Ingrediënten in overvloed voor een avondje lachen onder leiding van regisseur 'Den John'.

3 nieuwe spelers

Welkom aan de nieuwe spelers bij Agnetencomedie: Lieve Scheelen, Veerle Bergmans en Charlotte Craeghs. Ook welkom aan de minder nieuwe - maar daarom niet oude - bekenden: Ricky Schreurs, Joris Matheï en Veronik Truyens. Verder zijn ook Avy Geelen, Wies Schreurs, Thomas Vanhove, Jochen Didden en Reinhilde Vanbuel er bij. De regie-assistentie is in handen van Marjolein Pepels en Veerle Bergmans.

Reserveer nu je kaarten!

De voorstellingen van 'Met volle goesting' vinden plaats op 15, 16, 22 en 23 februari en 1 en 2 maart, telkens om 20 uur in de Bovenzaal van het College in Peer.


Kaarten reserveer je telefonisch, via Tel. 011 63 27 56.