TABARA TANTRICA IN SANUL NATURII

Intelegerea si fluidizarea energiei sexuale

Te astept intr-o tabara deosebita la Plaiul Foii- Piatra Craiului ca sa-ti intelegi si sa-ti fluidizezi energia sexuala odata cu depasirea sentimentului de rusine si de izolare, iar daca esti deschis(a) si pregatit(a), sa-ti activezi energia kundalini.

Aceasta tabara se adreseaza acelora care vor sa faca o calatorie in lumea magica a tantrei.

Din cauza conditionarilor si tensiunilor fizice, emotionale si mentale ne-am blocat energia sexuala si in acelasi timp si energia iubirii. Avand energia sexuala blocata nu ne putem conecta la ceilalti pentru ca nu ne putem conecta in primul rand la noi insine. Acest blocaj are ca rezultat ca retinem in corpurile noastre diverse frici, tristete, furie si incepem sa ne simtim din ce in ce mai grei, obositi si impovarati.

Avand blocata energia sexuala (vitala) ne oprim iubirea si capacitatea de a fi fericiti si de a avea abundenta in toate planurile vietii noastre.

Tantra accepta viata in totalitatea ei, ne reconecteaza cu esenta noastra si ne conduce spre profunzimea Fiintei. Din momentul in care ne putem bucura de noi insine cu tot ce ne-a dat natura aripile iubirii se vor deschide si vom redevenii fiinte libere care celebreaza viata.

Aceasta tabara este o calatorie de explorare a unor noi dimensiuni a deschiderii fata de corpul tau si o redescoperire a propriei senzualitati naturale.


Ce ai sa castigi venind la acest seminar ?

- Vei lasa in urma conditionarile ce tin de rusine si vinovatie.

- Te vei elibera de inhibitii de natura sexuala si iti vei accepta propria ta sexualitate.

- Vei trai la unison propria sexualitate impreuna cu dragostea ( vindecand separarea dintre sex si inima)

- Vei intra in contact cu propria ta energie sexuala (vitala) ce o vei putea exprima cu creativitate.

- Vei putea sa abordezi o femeie/un barbat fara frica de a fi respins(a) dintr-un spatiu relaxat si natural.

- Iti vei imbunatatii rezistenta sexuala si vei creste pasiunea erotica.

- Vei dobandi o acceptare mai mare a ceea ce traiesti in viata ta, un fel de a spune Da ! vietii, traind o stare de bucurie si sarbatoare.


Tehnicile folosite:

- Dans tantric

- Calatorii interioare acompaniate de toba

- Exercitii de respiratie

- Meditatii Osho

- Exercitii de activare a energiei kundalini

- Meditatii de conectare cu elementul apa

- Diverse exercitii tantrice


Tabara va fi una practica si experimentala desfasurata in mare parte in natura (cat ne permite vremea). Vom folosi exercitii simple care ne vor aduce multa bucurie si prin care vom intra in contact cu corpul si cu Esenta noastra. O intalnire autentica cu tine si cu ceilalti te va pune in legatura cu cele mai profunde dorinte ale inimii tale. Se va crea o atmosfera de respect si siguranta in care te poti deschide catre experiente profunde de vindecare.

Prin miscare, atingere, dans, tehnici de respiratie si meditatii ghidate se creaza un spatiu profund de vindecare a ranilor din trecut si deschidere catre propria noastra energie a bucuriei si a vitalitatii.


„ Daca ramai constient vei ajunge sa intelegi ca sexul nu este doar sex. Sexul este la nivelul cel mai de suprafata, profund in interior se afla iubirea, si mai adanc este Divinul insusi. Sexul poate deveni o experienta cosmica. Atunci este tantra.” OSHO


Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii sapte ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara. A invatat tantra alaturi de Homa si Mukto, doi discipoli ai lui OSHO.

Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul taberelor, atelierelor si a calatoriilor interioare indruma persoanele interesate in aventura Vietii. Este membru al scolii "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure).

Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor
Practici personale :
https://www.smore.com/t7usm-practici-personale
Puteti afla detalii despre scoala "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure) a carui membru este:
http://www.theworldofwisdom.org/
https://www.facebook.com/SchoolofWisdom

Cand ?

De joi 30 aprilie ora 18.00 pana duminica 3 mai ora 17.00

Unde ?

Plaiul Foii- Zarnesti, fata in fata cu Piatra Craiului la Coliba lui Zalmolxe- https://www.facebook.com/ColibaLuiZalmoxe

Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520. Pentru inregistrare este nevoie de achitarea unui avans de 200 Lei. Locurile sunt limitate !


Contributia voastra daca va inregistrati (cu achitarea avansului) pana in data de 24 aprilie este de 240 Lei iar pentru cei care vin in cuplu, studenti si membrii ai Scolii Samanice 190 Lei. Dupa data de 24 aprilie contributia va fi de 300 Lei, pentru cei cu reducere 250 Lei.

Cazarea in camere de 2, 3 persoane si 3 mese pe zi cu bufet suedez va va costa 360 Lei.


Pentru cei care vor participa la tabara va fii important sa aiba la ei izopren, masca de somn si costum de baie.


Va imbratisez cu drag !

Namaste

Zsombor

Programul

Joi 30 aprilie


18.00-19.00 Cazare in camere

19.00- 20.00 Deschiderea taberei

20.00- 20.30 Cina

20.45- 22.30 Meditatie de intrare in inima si dans tantric


Vineri 1 mai


8.30- 10.00 Exercitii de trezire a energiei sexuale ( vitale)

10.00- 11.00 Mic dejun

11.00- 16.00 Plimbare in natura- Conectare cu paraul, activand energia sexuala - Respiratie prin prima chakra- Identificare in inima lucrand in cupluri, impartasire- Pranzul din pachetele primite de la pensiune (picnic) - Cladirea increderii in partener - exercitii ce vor ajuta si aparitia capacitatilor extrasenzoriale- Exercitiu pentru constientizarea emotiilor si a senzatiilor

16.00-17.00 Timp liber

17.00-19.00 Vizualizarea florii interioare - Conectarea la energia partenerului

19.00- 20.00 Cina

20.00- 22.00 Feluri de atingere- din prima chakra, din a doua chakra si din inima


Sambata 2 mai

8.30- 10.00 Exercitii de trezire a energiei sexuale ( vitale)

10.00- 11.00 Mic dejun

11.00- 16.00 Plimbare in natura- Observarea partii feminine si masculine al partenerului- Calatorie interioara condusa cu toba pentru accesarea energiilor masculine de pe linia paterna a stramosilor- Meditatie cu soarele- Pranzul din pachetele primite de la pensiune (picnic)- Calatorie interioara prin chakrele noastre- Curatarea meridianelor principare de energie- Activarea energiei kundalini- Exercitii tantrice in cuplu

16.00- 17.00 Timp liber

17.00-19.00 Atingere intima- Masaj cu ulei pe corp si abdomen

19.00- 20.00 Cina

20.00- 22.00 Calatorie interioara de accesare a energiilor feminine de pe linia materna a stramosilor- Dans tantric


Duminica 3 mai


8.30- 10.00 Exercitii de trezire a energiei sexuale ( vitale)

10.00- 11.00 Mic dejun

11.00- 15.00 Meditatia Chakra Loops-OSHO- Exerciu tantric profund- Masaj intim (fara zonele genitale)

15.00- 16.00 Pranz

16.00-17.00 Meditatie de inchidere a taberei


Programul este orientativ, se poate schimba functie de vreme si de energia grupului.