Berndes Multimedia Nieuwsbrief

Analytische gegevenstool

Beste Meneer Geertsten

Berndes Multimedia heeft een nieuw product. De analytische gegevenstool. Dit nieuwe product kan alles bijhouden wat erop uw site gebeurt. Dit betekent aantal bezoekers, hoelang ze op uw website zijn, welke pagina's het meest bezocht worden enz. Als u meer wil weten over de analytische gegevenstool lees dan verder!

De analytische gegevenstool

De marketingtool van Berndes Multimedia houdt alle gegevens bij. Deze tool houdt bij wat de gebruiker veranderd aan zijn/haar website en volgt daarna de veranderingen in de resultaten van de website. Wanneer deze resultaten significant blijken te zijn veranderd, wordt deze informatie aangeboden aan de gebruiker. Voorbeeld: een ondernemer verkoopt zijn producten via een webshop en past de kleuren aan van de achtergrond van de website, zijn verkopen verhogen met 5%. De marketingtool houdt bij dat de ondernemer de kleuren van de achtergrond op een bepaalde tijd heeft veranderd en ziet vervolgens dat bezoekers van de website 10 minuten langer per pagina bezoeken. voor meer informatie klik hier.

Aanbieding!

De eerste 50 klanten die de nieuwe analytische gegevenstool kopen krijgen 20% korting! Door u nu in te schrijven via deze link maakt u kans om een van de 50 eerste klanten te zijn. Dus wacht niet langer en reageer direct!

Met vriendelijke groet

Jens Deckwitz

Directeur BerndesMultimedia

info@berndesmultimedia.nl