Elliott and Associates Corporate

PARI ANSAITA $450,000 A VUODEN KIRJOITTAA TALOUDELLISTA APUA SARAKKEESEEN VALITTAVAT KULUT

Kaupunki jossa valituksia edullisuus ääni pois lähes kaikki seinät, Asunnottomuus on tärkeä ratkaisematon kysymys ja asuntojen hinnat pitää kukoistaa, viimeinen asia, me voisimme odottaa lukea taloudellista apua sarakkeessa olisi peruste pari ansaitsemaan yhteenlasketuista tuloista 450000 dollaria työskennellessään kaksi päivää viikossa.


Mutta valitettavasti suru rikkaat ovat todellakin riittävän vakavia oikeuttaakseen ammattiapua. Jos olit mietin, emme viittaa hotelliin "Taloudellinen kasvojenkohotuksen" neuvoja sarakkeen julkaistu Globe and Mail perjantaina.


Artikkeli otsikolla "velka epäilyksiä heittää varjon ammatillinen pari viisi lasta" yhtyy Eric ahdinko, lääkäri, ja Ilsa, hammaslääkäri ja heidän viisi lastaan Vancouverin alueella perhe pelkää velkaantumisesta säilyttää heidän elämäntapaansa.


Mukaan Globe and Mail pari on "elävä vuokraa sukulaisen talossa (he maksavat veroja, Apuohjelmat ja ylläpito)" kun Eric toimii yhden päivän viikossa lääketieteen klinikka ja yhtenä päivänä viikossa opetus yliopistossa. Isla on tällä hetkellä äitiyslomalla. He tekevät parhaillaan $360.000 vuoden tuloja, mutta kun Isla palaa työhön, nousevan 450000 dollaria. Kaikki heidän lapsensa menevät yksityinen koulu ja perhe toivoo live-in lastenhoitajaa.


Edit maapallon sarakkeeseen, kirjoittaja toteaa, että vaikka Eric toimii kaksi päivää viikossa, "lääkäri on selventänyt sanoessaan hän toimii jopa 80 tuntia monta viikkoa työajan ja ylimääräistä päivää ja tuntia sekä lääketieteen ja opetusta."


He omistavat 1,1 miljoonaa dollaria paljon, mikä he haluavat rakentaa, mutta huoli ei ole varaa rakentaa talon "riittävän suuri perheensä ja live-in lastenhoitaja." Ne ovat 800.000 dollaria kiinnitys tästäkin 2,5 prosenttia kiinnostuneena.


Onneksi heille, heidän vanhempansa ovat haluavat tarjota kodin oman luottorajan 1 miljoonaa dollaria auttaa heitä rakentamaan kotiin, mutta pari silti riskejä elää yli varojensa.


Maapallon taloudellinen asiantuntija, Warren MacKenzie, tärkein on HighView Financial Group Toronto, ehdottaa Eric tehdä uhrauksia ja työtä yksi päivä viikossa. "Jos Eric on valmis työskentelemään yksi päivä viikossa klinikalla, he voivat elää varojensa ja vielä varaa rakentaa uusi koti käyttämällä HELOC vanhempien kotiin vakuudeksi," hän sanoo.


Tämä lisäisi hänen vuosittain ottaa 500.000 dollaria plus Islan vuositulot $150,000.


Pari on 6000 dollaria pankin, $180000 RRSP ja 1,1 miljoonaa dollaria omaisuuden omaisuuden, yhteensä $1,286,000 omaisuuteen.


Vaikka perhe ansaitsee noin 25.000 dollaria kuukaudessa, he viettävät enemmän. Maailmaa luettelo niiden suurimmat kuukausittaiset menot 3800 dollaria kiinnitys, $5,450 yksityisen koulun opetusta, $2,800 lastenhoitoa, 2000 dollaria matka- tai lomakohde ja 3000 dollaria niiden RRSP. Yhteensä he viettävät 25,660 kuukaudessa.


Jos olet ymmälläni tämä pari taloudellinen tilanne, et ole ainoa. Tämä saa meidät ajattelemaan, jos tämä ei voi saada rahat riittämään Vancouverissa, joka voi?