Viva Vakantiestraat!

Proficiat!

Jullie zijn de uitverkoren monitoren voor een exotische vakantie op het Kiel deze zomer! Wij kunnen alvast niet wachten met de voorbereidingen en zorgen meteen al voor een specialleke....


Omdat veel monitoren van onze ploeg ook op andere vakanties meegaan deze zomer, zullen wij niet starten op de startdag. Vul snel de doodle in, en dan laten we jullie zo snel mogelijk weten wanneer we voor de eerste keer samen zitten!


--> Doodle: http://www.doodle.com/t4kia9hsgyi2k36x

Vakantiestraatvoorproefje

Dan is er ook nog ander topnieuws! Omdat wij jullie deze zomer niet in het diepe willen gooien, zorgen we alvast voor een vakantiestraat-voorproefje!


Op woensdagnamiddag 17 april is er Kiep Kielie op het Jan Ligthartplein. Dat is een initiatief van het buurtcentrum en er zullen allerlei workshops & randanimatie zijn. Wij mogen mee de randanimatie (= een bus vol spelmateriaal + springkasteel) in goede banen leiden, en zo kunnen we meteen kennismaken met de kinderen uit de buurt!


Laten jullie even weten of jullie kunnen? We zouden verwacht worden om 13u op het plein voor een briefing, en het feest duurt tot 17u!

Kip Kielie

Wednesday, April 17th 2013 at 1-5pm

Jan ligthartplein

Dus...

  • Vul snel de doodle in voor onze allereerste vergadering


  • Zet Kip Kielie maar in fluo in je agenda, en laat ons even weten of je wel of niet kan komen!


  • En als je nog vragen, sappige roddels, twijfels, doldwaze moppen, medische klachten, belangrijke opmerkingen, geheime liefdesboodschappen, lelijke foto's van jezelf, ... Blijf er niet mee zitten, maar laat het ons weten!


Tot snel!