IV CURS INTENSIU DE CAMBRA

A càrrec del TRIO ARRIAGA - del 4 al 7 setembre 2018

PROFESSORS DEL CURS

A qui va adreçat:

A estudiants estudiante de violí, viola, violoncel, contrabaix i de piano que estiguin cursant estudis de Grau Professional o primers cursos del Grau Superior de música i que estiguin interessats en complementar o aprofundir els seus estiudis de cambra.

És un curs de cambra pensat per a formacions de corda amb o sense piano que han tocat habitualment durant el curs escolar i també per aquells estudiants de corda o piano que s’apuntin de manera individual esperant trobar aquí un grup del seu nivell amb qui compartir la música de cambra. Està obert també per a formacions de piano a quatre mans.

Descripció del curs:

Us proposem un curs de cambra intensiu de quatre dies en els que hi ha previstes classes amb reconeguts professors-músics, sessions d’estudi guiades, master-classes, activitats complementàries i concerts d’alumnes i professors. Són uns dies per a fer una immersió i gaudir de fer música de cambra amb els mestres i companys.


Dies curs: 4-5-6-7 setembre 2018
Horari classes:
de dimarts a divendres de 10:00 a 18:30

Horaris concerts: 19:30 o 18:30


Activitats:

 • Classes diaries amb Daniel Ligorio, Felipe Rodríguez, David Apellániz

 • Sessions d’estudi dirigides

 • Masterclasses:

  • Dimarts 4: Daniel Ligorio

  • Dimecres 5: Trio Arriaga

  • Dijous 6 : Trio Pedrell

 • Concerts:

  • Dimarts 4 de setembre a les 19:30h: Concert Trio Pedrell

  • Dimecres 5 de setembre a les 18:30: alumnes del curs (formacions estables si n’hi han)

  • Dijous 6 de setembre a les 19:30h - CONCERT FESTA MAJOR: Concert Trío Arriaga

  • Divendres 7 de setembre a les 18:30h: Concert alumnes del curs

 • Altres activitats a determinar

PREUS I INSCRIPCIONS

Places limitades segons ordre d’inscripció (un cop assolit el nombre òptim d’estudiants, el curs es tanca)


Preu Curs: (inclou classes, material i entrada als concerts)

 • 298 Euros alumnes que s’inscriuen individualment

 • 228 Euros alumnes que s'inscriuen amb els altres membres de la formació de cambra que toquen habitualment (indicar-ho a les observacions)

Preu per assistir a totes les màsterclass d’oient: 30 euros


DURANT LA QUARTA SETMANA DE JUNY CONVOCAREM A TOTS ELS ALUMNES INSCRITS PER A REPARTIR EL REPERTORI I REVISAR SI ELS NIVELLS SON ADEQUATS.


Forma de pagament: Un cop omplert el Formulari d'inscripció heu de fer un INGRÉS o TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA al Número de compte corrent del Banc de Sabadell (IBAN): ES49-0081-0432-0600-0103-9514 (Recordeu posar a "Concepte" el Nom i Cognoms de l'alumne que s'inscriu al curs).Recordeu que un cop rebut el pagament us confirmarem la plaça. Confirmació segons ordre de pagament.

Informacions d’interès:

Si sou alumnes de fora de Bellaterra podeu consultar les opcions de quedar-vos durant aquests dies amb una família d’acollida o anar a un hostal/hotel proper (sols majors d’edat). En el següent link hi podeu trobar la informació: Restaurants/hotels i famílies d'acollida.
 • L’escola no es fa responsable dels estudiants fora de les hores de classe. Si els alumnes menors d’edat es queden en una casa d’acollida els pares han de signar l’autorització.

 • Referent als dinars: Hi haurà unes taules habilitades als jardins del Musical per a tots aquells estudiants que es vulguin quedar a dinar al Musical. Consultar altres opicons.

 • Aconsellem es portin l’esmorzar de casa. El Musical es fa càrrec d’un petit berenar cada tarda.

Informació sobre EL TRIO ARRIAGA

El Trio Arriaga és el lloc de trobada de tres músics de reconegut prestigi i allà on convergeixen les seves trajectòries solístiques. Amb concerts en els millors Festivals europeus i acompanyats de la gran majoria de les orquestres espanyoles i per algunes de les millors europees, els seus projectes discogràfics en solitari, amb més de 25 àlbums, alguns per segells tan destacats com NAXOS o Sony, i els múltiples guardons aconseguits en concursos nacionals i internacionals d'interpretació dels avalen com un trio de referència de la seva generació. Revistes com Gramophone o BBC Magazine destaquen el seu exquisit empastament i bellíssima sonoritat.

Informació TRIO PEDRELL

Després d’anys de formació com a solistes dels seus respectius instruments en diferents escoles nacionals com l’Escola Superior de Música de Catalunya (Bcn), Musikeon (València) o la Escuela Superior de Música Reina Sofía (Madrid), i internacionals com la Hochschule für Musik Hanns Eisler (Berlín) i la Hochschule für Musik und Theater Felix Mendelssohn Bartholdy (Leipzig), comencen a caminar junts en una nova etapa marcada per un interès profund per a la música de cambra. Han rebut consells i classes magistrals de professors de reconegut prestigi internacional. Tot i ser una formació jove ja han recollit alguns guardons d’importància tant a Catalunya com a Espanya amb gran èxit de públic i crítica; i han realitzat gires internacionals.El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - 93 580 42 46 - www.elmusical.cat