Notícies d'última hora

Recull de notícies que ens passen i ens interessen a 5è B

08-02-2013

Parlen dels nostres noticiaris

El dimecres el Carlos ens va dir "A la tarda os ensenyaré una sorpresa" Nosaltres estàvem molt ansiosos per saber què era i quan va arribar la tarda el Carlos ens va ensenyar que a l'xtec (una pàgina que miren tots els mestres) havien posat els nostres noticiaris, els de tot cicle superior, com blocs destacats perquè pujàvem les notícies fresques cada setmana. Avui també ho hem vist a la pàgina dels Serveis Educatius del Tarragonès.
Estem contents, no ho devem fer malament.

Esbojarrades normes per escalfar el carnaval

Aquesta setmana va arriba sa majestat el rei Carnestoltes i a partir de dimecres vam començar a complir les seves ordres esbojarrades.
El dimecres vam portar una capa, el dijous vam portar una sabata de cada color, i el divendres una gorra.

Ens vam divertir molt disfressant-nos

Dijous Gras a Centcelles

Tots els nens i nenes de l'escola vam anar amb el nostre berenar a berenar a Centcelles, com cada any, per celebrar el Dijous Gras.

Primer de tot vam anar a P4, havíem d'acompanyar-los, cadascú de nosaltres portava de la mà un nen o nena, així ajudàvem a arribar abans i que no es perdessin, una gran responsabilitat. Quan ja vam arribar vam deixar els nens d'amb la seva professora. Nosaltres vam anar a asseure'ns a un lloc per berenar, a continuació, tots els nens i nenes de l' escola vam anar a jugar amb pilotes, cordes... etc. Quan els professors van dir de marxar vam anar a buscar als nens i nenes de P4 i vam tornar cap a l'escola. Vam deixar als nens a la seva classe i nosaltres vam esperar-nos fins que va sonar la musica de les 17: 00 per marxar a casa.

La rua de carnaval

Avui a la tarda farem la rua de carnaval.
La nostra disfressa és un gos, no un qualsevol, el gos del conte dels Músics de Bremen. Després d'uns quants dies de preparatius ja la tenim llesta, no ha quedat gens malament.

Per primera vegada sortirem al carrer a desfilar, els altres anys ho fèiem dins del cole i els pares entraven, aquest any farem una desfilada al voltat de l'avinguda on lluirem les nostres disfressen per tornar després a l'escola.

Estem molt contents per anar caminant per tot el carrer amb tota la gent mirant-nos.

Un zoo particular

Aquesta setmana a l'hora sisena, hem començat a treballar un tema nou. Carlos ens ha ensenyat una pàgina on podem crear un munt d'animals estranys, que s'han de crear combinant diferents parts d'animals, un elefant amb cara de mico i moltes més coses.
Com que a medi hem estat fent fitxes d'animals reals ens ha proposat fer una descripció inventada d'un animal que nosaltres creem on ens podem inventar tot.

Us deixem la pàgina SwitchZoo i un exemple. No us espanteu