Nh de Ville Groningen

Experience Groningen

Over het hotel en Groningen

Het hotel is gelegen in het centrum van het bruisende Groningen bekend als de studenten stad. De grote markt is op loopafstand bereikbaar dus heel erg praktisch gelegen.

Begin je dag met een ontbijt in onze prachtige Tuinkamer. Sluit de dag af met verrukkelijke Franse gerechten in restaurant Bistro 't Gerecht vóór het afsluiten van de avond met een cocktail op het dakterras.


Groningen is bekend om de Martini toren wat een aanrader is om te beklimmen als je bezoekt. Ook het Museum met verschillende tentoonstellingen van bekende kunstenaars. In de binnenstad zijn er genoeg winkels en eetcafés om je te vermaken. Ook het uitgaan komt tot leven in de avond van verschillende soorten muziek en clubs maakt dit Groningen veelzijdig.

Jou toekomstige stage!

Big image

Why NH de Ville?

Om hier ervaring op te doen is een leerzame en ook nog eens super leuk. Waarom?
Je bent in het centrum van Groningen dus als je het leuk vind om Informatie te verstrekken en over de bezienswaardigheden te vertellen dan is dit wat voor jou! Ook de sfeer waarin je werkt en als je een stadsmens bent is dit zeker ideaal.


Nh de Ville telt 66 elegante kamers en 3 praktische vergaderzalen. Het is niet te groot en niet te klein. Dus perfect om ervaring op te doen als Frontoffice medewerker. Hard werken en passie voor het vak is erg belangrijk. Er is altijd wel wat te beleven.

Big image

Contactgegevens

Om op de hoogte te blijven van onze arrangementen en aanbiedingen kunt u ons op social media vinden!