Vacature

Helpdesk / back-office medewerker (32 – 40 uur)

Big image

Wie zijn wij?

Studyflow ontwikkelt digitale lesmethodes voor middelbare scholen voor de vakken Rekenen en Taal. Deze lesmethodes stemmen zich af op het niveau van de individuele leerling en geven docenten inzicht in de prestaties van hun klas. Studyflow wordt op dit moment op meer dan 150 scholen door ruim 50.000 leerlingen gebruikt en dit aantal neemt jaarlijks sterk toe.
Big image

Werkzaamheden

Als helpdeskmedewerker sta je (via telefoon en e-mail) klaar voor onze leraren en leerlingen. Bij vragen en verzoeken kom je direct in actie en zorg je ervoor dat deze op de juiste manier worden afgehandeld.


De taken in de back-office zijn ter ondersteuning van het sales team. Het gaat erom dat je het team bijstaat en sommige administratieve werkzaamheden voor je rekening neemt. Het is secuur werk en vereist enige toewijding.


In eerste instantie gaat het om een werkweek van 32 uur, maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 15:00 uur. Je zult vooral zelfstandig werken, aangestuurd en bijgestaan door het sales en marketing team.


Studyflow is een groeiend bedrijf met een prachtig kantoor in hartje Amsterdam. Je komt terecht in een creatieve omgeving en zal deel uitmaken van een gemotiveerd team, waarbinnen je een grote rol kunt spelen. Studyflow biedt je een contract voor minimaal 32 uur (met de mogelijkheid dit uit te breiden naar 40 uur per week) tegen een marktconform salaris.

Ben jij dit?

We zoeken een betrouwbaar iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een toegewijd persoon met een mbo of hbo opleiding, iemand die proactief is, meedenkt en van gezelligheid houdt. Ervaring is zeker een pre, maar geen vereiste.


Wat vooral van belang is, is dat je een groot inlevingsvermogen hebt, dat je de juiste informatie weet over te brengen, dat je goed kunt luisteren, maar vooral plezier hebt in je werk. Je bent begripvol, oplossingsgericht en je beschikt, zowel mondeling als schriftelijk, over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Big image

Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur jouw cv en motivatie voor deze functie naar Philippe Taminiau. We kijken er naar uit je te ontmoeten!