Sasha Pieterse

Actriu i cantant

La seva biogràfia


Sasha Pieterse (Johannesburg, Sud-àfrica 17 de febrer de 1996) És una actriu Sud-africana. Ella és més coneguda pels seus papers Com Amanda Strazzulla a Herois i Alison DiLaurentis en Pretty Little Liars.

primers anys

Sasha Pieterse néixer el 17 de Febrer de 1996 a Johannesburg, Sud-àfrica, but va créixer a Las Vegas disponibilidadReservar, instal·lar Definitivament a Los Angeles, Estats Units. Pares seus ballarins EREN Professionals Que feien gires Per Tot El Món I Per El Fet de viatjar amb Ells i aparèixer en Diversos seves mostra Una Companyia de modelatge i l'Actuació Contracte paràgraf Participar en alguns adj Comercials Locals i Nacionals. Parla perfecte el crioll.

Filmografia

Va començar a actuar l'any 2000, quan va aconseguir el paper de Buffy Davisen el remake de Warner Brothers de la popular sèrie Family Affair. El 2004, Sasha va aparèixer en Stargate SG-1 i House MD . El 2005, va aparèixer en la seva primera pel·lícula Les aventures de Sharkboy i Lavagirl en 3-D i també en una sèrie curta anomenada "Wanted al costat de Gary Cole".

Durant una aparició en un pacient de càncer a "Dr. House", amb el seu pèl llarg i arrissat estava oculta sota un fals làtex especial en el cuir cabellut . En el mateix episodi va donar el seu primer petó a un dels doctors de "House MD", al "Dr. Chease". Es va presentar als "Emmy Awards" pel seu paper d'estrella convidada.

Sasha va ser triada com "Alison DiLaurentis" en la sèrie (Pretty Little Liars) basat en la sèrie de llibres de "Sara Shepard", que va començar el 2010. Tenint només 14 anys a l'inici del programa és l'actriu més jove de la sèrie, ja que tots els seus companys de repartiment tenen més de 20 años.Ella és la noia desapareguda i que després la donen per morta per asfixiar-se.

Al gener de 2011 va interpretar a l'adolescent Marie en la sèrie final Medium. Va aparèixer en un cameo en X-Men: primera generació.

Treballs

L'any 2002, va treballar en "Family Affair Buffy" com "Davis" va sortir en 8 episodis

L'any 2004, va treballar en "Stargate SG-1" com "Grace" va estar en un episodi: "Grace"

L'any 2005, va treballar en "Les aventures de Sharkboy" i "Lavagirl" en 3-D com a"Marissa " i "Princesa del Gel" un personatge secundari de la pel·lícula, tambe va trevallar en "Wanted" com "Millie Rose" en T.V. Pel·lícula, "Wanted" com "Millie Rose"en l'episodi: "Pilot" i en l'episodi: "La Fosca Promesa", també va trevallar en "House M.D." com "Andie" en l'episodi:"Autòpsia"

L'any 2007 , va treballar en "The Air I Breathe" com una Jove adolorida, va treballar en la pel·licula "Good Luck Chuck" com una Noia Gotica "Anisha", també va treballar a "Clara Maggie" com "Bannion" és una TV Pel·lícula, també va treballar en "CSI: Miami Beth Buckley" va sortie en l'episodi: "Stand Your Ground"

L'any 2009 va treballar en "Without a Trace" com "Daphne Stevens" en l'episodi : "Wanted", també va treballar en "Heroes: Slow Burn" com "Amanda Strazzula" va sortir en 6 episodis

Als anys 2009-2010 va treballar en "Heroes" com "Amanda Strazzula" es la 2 temporada , va sortir en 5 episodis

L'any 2010 va treballar en "Pretty Little Liars" com "Alison DiLaurentis" un Paper Principal, es una sèrie de TV ABC Family

L'any 2011 va a treballar en "Medium" com "Teenage Marie" en l'episodi: "Me Without You" , també va treballar en la pel·licula "X-Men: primera generació" feia de una Noia Adolescent , un personatge secundari de la pel·lícula

L'any 2011va treballar en "Un sonat encantador" com "Amy" és Co-Protagonista ,la Pelicula es de Disney

L'any 2013 va treballar en "G.B.F." com "Fawcett" la Co-Protagonista

L'any 2014 va treballar en "Inherent Vice" com "Japonica Fenway"
Sasha Pieterse Career (2002-2014)

Cançons

Primer single anomenat "This country is badass" publicat des de el 12 d'abril del 2013.
Sasha Pieterse-This country is Badass Lyrics
Segon single anomenat "RPM" publicat des de el 14 de juny del 2013.
*OFFICIAL* R.P.M. with lyrics by Sasha Pieterse
Tercer single anomenat "i can not fix you" publicat des de el 12 de juliol del 2013
I can't fix you - Sasha Pieterse [ Lyrics ]
Quart single anomenat "No" publicat des de el 10 de desembre del 2013
Sasha Pieterse - No (Lyrics)

Premis

Va rebre un premi "Teen choice Awards" el 2014
Big image