What's up

Tykkäisitkö?

Milliolle uudet What's up -viikko/kuukausi/kuntarvetta tiedotteet?

Ihmiselämässä parasta on varmaan se, ettei meistä kukaan ole koskaan valmis. Samalla, kun se on ahdistavaa, on se myös jännittävää. Vaikkei valmiiksi koskaan voikaan tulla, silti voi aina parantaa!


Jotta Million viestintä alkaisi kiinnostaa ja kiehtoa aivan jokaista, on heräteltävä muitakin kuin facebookaisteja. Viestintä on markkinointia, sisäistämarkkinointia. Markkinoinnin suurinpia ongelmia yleisesti on se, että sitä on liikaa. Eteenkin yrityksen facebookissa tapahtuvan sisäisenviestinnän on todella hankala saavutta ansaitsemaansa huomiota, sillä sosiaaliseenmediaan kirjautuessamme, emme useinkaan ole aktiivisessa työskentytilassa. Olemme vapaa-ajalla, joten työasioista kiinnostuminen voi olla chatkeskustelujen ja pikkutuhmien viestejen äärellä hieman hankalaa. Jotta yrityksen tärkeät viestit voivat saavuttaa ansaitsemansa arvon, on se tuotava ulos facebookista.


Siksi kysynkin, olisiko silmiesiedessä auennut verkkotiedoite kiinnostava ja motivoisiko se sinua seuraamaan Million tapahtumia entistäkin paremmin?


-Maija

There are no magic wands, no hidden tricks, and no secret handshakes that can bring you immediate success, but with time, energy, and determination you can get there.

Mahdollista?

Näistä tiedotteistä voi tulla todella hyvä tapa viestiä. On kuitenkin ymmärrettävää, ettei ole järkeä tehdä tästä yhden ihmisen ajatusvirran julkaisualustaa, joten teitä kaikkia tarvitaan yhteisen kehittymisen tueksi. Tiedotteen kirjoittaja tarvitsee materiaalia, josta kirjottaa. Projektipäälliköiltä ja kaikilta muiltakin vaaditaan kirjoitusideoita. Tiedotteita voisi esimerkikis teemoittaa ja kirjoittajia vaihtaa...


Kuinka usein tahdotte nähdä tiedotteen? Onko parempi kerrata viikon tapahtumia vai pyrkiä tiedoittamaan tulevista? Tässäpä esimerkiksi yksi keskustelun aihe treeneihin.


Näihin tunnelmiin lopetellen ja kivaa sunnuntaita toivotellen. Mukavaa jääretkeä!