Year-Two Leadership Academy Students Working Together
The PSAT is taking place on Wednesday. All students taking the test should report to their testing room by 7:20 (testing rooms and student assignments will be posted in the school hallways Tuesday afternoon). If a student is not testing, they are not required to be at school until 10:40. Please note: periods 1-3 will not be held on Wednesday. Below is the bell schedule for the day.
PSAT Administration 7:20 - 10:38
4°A 10:43 – 11:04 (21 min)
4°B 11:04 – 11:25 (21 min)
5°A 11:30 – 11:51(21 min)
5°B 11:51 – 12:12 (21 min)
6°A 12:17 – 12:38 (21 min)
6°B 12:38 – 12:59 (21 min)
7° 1:04 – 1:42 (38 min)
8° 1:47 – 2:25 (38 min)
We have parent teacher conferences on Thursday night from 3:20-6:20. Conferences will have the same formatting style as in the past, and we will have teachers in the cafeteria, main gym, and auxiliary gym II (We will not be using auxiliary I due to the renovation project.). Our staff will be seated alphabetically (with the exception of co-teaching teams) starting in the cafeteria and moving back to Aux II. We look forward to seeing everyone.
The important thing to note in the short term is that Thursday is a school day, and Friday is not a school day.