MOGUĆE JE!

UČI I ZARADJUJ PREKO INTERNETA!

Zašto?

Ogroman broj uspešnih i modernih poslovanja danas počiva pre svega na internet marketingu. Tvoja šansa je u saradnji sa firmama koje prave softver za milione ljudi.


Kako?

Iskustva ljudi širom sveta potvrdjuju uspešnost saradnje sa kompanijom SFI. Ova kompanija uspešno posluje na internetu već 18 godina, a pouzdanost i kvalitet njenog poslovanja ocenjen je od strane akreditovane organizacije za ocenu kvaliteta kompanija ocenom A+.

Početak

Svaka punoletna osoba iz bilo koje zemlje može postati punopravni član (affiliate) jednostavnim i BESPLATNIM popunjavanjem SFI pristupnice. NE POSTOJE naknadni troškovi, članarine, obavezne kupovine i sl.
Registrujte se OVDE

NAPOMENA: Prilikom registracije koristite G-mail adresu radi lakšeg poslovanja. Ukoliko nemate G-mail adresu, možete besplatno napraviti nalog.

Šta dalje?

SFI pruža kompletnu obuku svojih članova, tako da i početnici u marketingu mogu za kratko vreme da steknu sve neophodne veštine i znanja kako bi mogli da ostvare svoju zaradu.

Za početak pogledajte ovaj video da biste lakše uradili registraciju i prve korake.

Uputstvo za registraciju i zadaci za Fast Track

Podrška

Za dalji rad ću vam pružiti sve neophodne informacije i pomoć. Prvi dani u SFI veoma su važni za upoznavanje sa poslom i usvajanje principa rada. Možete stupiti samnom u kontakt putem mog Facebook naloga.
Big image

DOBRODOŠLI!