OZBILJAN POSAO SIGURNA ZARADA

Posao je siguran ali opet sve zavisi od vas

Moj posao i moja dodana zarada

Dobar dan i dobro došli, ja sam Slađana Pejčonovic majka dvoje dece , supruga , domaćica a ujedno radim u školi i imam stambeni kredit u švajcarskim francima koji do skoro nisam mogla da isplacujem. U potrazi za nekom dodatnom zaradom stigla sam ovde gde sam i sada ,radim ovaj posao i ne žalim se , može da se zaradi nemoj da vas lažu nemože da zaradi onaj koji ne svata ovaj posao ozbiljno.


Ovo je kao i svaki drugi posao samo što ga radite od kuće i zarada zavisi od nas samih , koliko se angazujemo i koliko smo posvćeni poslu toliko i zaradimo, jeste da ne može tako brzo da se zarade velike pare ali ipak možete da zaradite solidnu platu .

Znači da ovde ne možete da zaradite brze pare, toga ima samo ako igrate loto i dobijete sedmicu .


Prvo sto treba da uradite jeste da se prijavite na natpis registracija , potrebno je da imate Gmail adresu prilikom registracije jer je ona potrebna za dalji posao, upisaćete ime prezime , mejl i državu.

Prilikom registracije vas sponzor će vam se javiti na mejl kojim ste se registrovali i poslaće vam potrebna uputstva sta i kako treba da odradite.

Obavezni ste da za pocetak popunite početne korake, posle imate dnevne ,nedeljne zadatke ,imate i igrice koje igrate a moćete i na aukcijama da bidujete i da zaradite nešto, a mozete da otvorite i svovu ECA prodavnicu i da imate zaradu i na tome.

Mozete raditi iz vašeg doma sa kompjutera, tableta ili smartphona-a Plata je prema učinku, redovna i sigurna svakog 10. u mjesecu Isplata je preko ceka, PayPala ili Payoneer MasterCard, koju dobijete od kompanije.
BESPLATNO su osigurani internet alati, video uputstva, obuka i podrska 24/7 na našem jeziku
Dobijate BESPLATNO vlastitu web stranicu (s besplatnim odrzavanjem) Velike stimulacije, mogućnost brzog napredovanja i usavršavanja, te neograničene zarade Tržiste u svakoj zemlji u svetu (zaradite novac svuda)

Big image
Uputstvo za registraciju i zadaci za Fast Track