Lifestyle event Chateau Marquette

Zondag 9 maart FYO FELTWEAR aanwezig in de Spiegelzaal

Kom en ervaar de voorjaarscollectie

Op het 1e event van dit jaar wordt de nieuwe collectie voorjaarsvilt van FYO geshowd en is te bekijken in de Spiegelzaal op de 1e verdieping van Chateau Marquette. Unieke producten voor zachte prijzen!! Ook inschrijvingen voor workshops en informatie over persoonlijke viltlessen. FYO is veelzijdig, verrassend, ervaar het zelf en kom langs!

Lifestyle event

Sunday, March 9th, 12pm

Marquettelaan

Heemskerk, NH

Er is veel te zien en te beleven tijdens dit event, prachtige locatie incl modeshows en life optredens. Entree € 7,50

Wat is er allemaal te beleven tijdens het event?

HEEMSKERK - Het is aan te bevelen zondag 9 maart in de agenda of op de kalender even te onderstrepen. Van 12.00 tot 17.00 uur kunt u genieten van werkelijk allerlei zaken waar mensen blij van worden. Zelfs voor kinderen is er genoeg vertier, waardoor ouders hun hart kunnen ophalen. Met het voorjaar in het hoofd organiseren Nanette Popken en Angela Besseling namelijk een uitbundig Life-Style Event in Château Marquette.

Meer dan 40 standhouders, waaronder ook kunstenaars, zullen zich met speciale producten en diensten van hun beste kant laten zien. Buiten vintage meubelen, aangevuld met brocante zaken, is er ook een binnenhuisarchitect. Vele stands zijn er met cadeau artikelen, sieraden en kleur en stijl adviezen. Op modegebied wordt u zowel door dames als heren de zomermode gepresenteerd met heuse modeshows. Ook de kinderen kunnen zich vermaken met kasteel tekenen onder deskundig advies en begeleiding.

Voor volwassenen is er het wijnproeven en zelfs heerlijke whisky. Als u dan nog niet genoeg heeft van al dat voorjaarsgevoel, kunt u ook nog een dansje maken bij een geweldige band met Ierse muziek, Bangers & Mash genaamd. Wilt u wat op de serieuze toer, dichter Bob van Leeuwen draagt enkele pittige gedichten voor. Voor het geld hoeft u het niet te laten, zoveel vermaak en nieuwe ideeën. De toegang is slechts 7,50 euro, en dat is inclusief welkomstdrankje. Kinderen onder de 10 jaar mogen gratis mee. Dan is er ook nog een goed doel aan het geheel gekoppeld en wel "Alpe d'Huzes".