Inspiratiesessie #4

Inspireren, delen en creëren

Woensdag 15 januari 2013

We hebben in de afgelopen drie inspiratiesessies ongeveer tien apps en webtools behandeld. Als voorbereiding op deze vierde sessie willen wij aan je vragen om alvast na te denken over onderstaande vragen.


Wat heb je tot nu toe met deze apps en/of tools gedaan? Hoe ging dat? Waar liep je (eventueel) tegenaan?


Deze vierde inspiratiesessie vindt plaats op BS Klinkers van 15:15 uur - 16:15 uur. Neem je voor de eerste keer deel aan deze inspiratiesessie? Dat is geen probleem dan kom je zonder voorbereiding naar deze sessie en schuif je gewoon aan.

Wat gaan we doen?

We gaan deze vierde inspiratiebijeenkomst aan de slag met de app en webtool socrative. In een interactieve uitleg kom je te weten wat je ermee kan doen. Hoe het je onderwijs kan verrijken en hoe het tijdsbesparend kan werken. Na deze interactieve uitleg maken we een account aan en gaan we er echt mee aan de slag. Theorie en praktijk gaan deze middag hand in hand. Heb je er nog nooit van gehoord, ben je een beginner of gevorderde dat is geen probleem. Deze middag is voor iedereen uitdagend! Jij komt toch ook?
Socrative

Basisschool Klinkers

Woensdag 15 januari van 15:15 uur tot 16:15 uur.


Let op! Stuur voor 13 januari een email naar jos.montulet@xpectprimair.nl als je van plan bent om te komen. Dit in verband met de werkvorm. Bij te weinig aanmeldingen zal de inspiratiesessie geannuleerd worden. Mocht dit zo zijn dan krijgen jullie daar op tijd bericht van.

Meer informatie

Klik op de button of surf naar www.socrative.com