70 Години ЈУОДГ„ОРЦЕ НИКОЛОВ“

„ СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ГРАДИНКЕ МИЛА “

Super Zvezda 2014 - Kristina Arnaudova - Sreken Rodenden
Big image

...70 Години предучилишно воспитание и образование во Република Македонија...

... 70 години безгрижно детство на многу генерации деца кои во нашата градинка ги направија првите чекори, растеа, играа, ги посадија првите дрвца и цвеќиња... Научија што е другарство... што е хуманост... Научија која храна е здрава... како треба Татковината да се сака....кои се детските права !

Заедно да го одбележиме нашиот јубилеј !

Tuesday, June 2nd, 6pm

Градинка Орце Николов - Карпош 3

Ве покануваме заедно да го одбележиме нашиот јубилеј 70 Години ЈУОДГ „Орце Николов“ на ден 02-06-2015 со почеток во 18ч во дворот на градинката во Карпош 3 (влез од страната на Општината )

Zlatno slavejce ft. Daniel Kajmakoski - Sekoj
Дел од поранешни активности со децата, завршни приредби

Нешто ретро материјал....убави спомени од различни генерации...

Општина Карпош

Наши пријатели