kit unghii gel uv

Geluri uv profesionale pentru ca tu sa fii sclipitoare

La noi in Romania cele mai multe dintre manichiuriste prefera metoda aplicari acestul Gel uv unghii pentru ca se aplica mult mai usor decat acrylul. Tehnicieni profesionisti de la noi dar si din strainatate recomanda acrilul pentru ca ofera mai multe posibilitati de lucru. Ei spun ca acrilul pot face unghiile sa prinda o forma mult mai perfecta si mai naturala.Deci fiecare dintre aceste doua au avantajele si dezavatajele lor, insa in marea majoritate a cazurilor in urma aplicari lor pe unghii puteti impresiona prin frumusetea si eleganta pe care o ofera. Aceste geluri pentru unghii false sunt disponibile in foarte multe gramaje si culori, si reprezinta o solutie perfecta pentru unghiile dumneavoastra, pentru ca va pastra frumusetea, elasticitatea si rezistenta unghiilor.

Lampa uv gel unghii ma ajuta sa am unghii impecabile?

Unghiile de gel sunt asemanatoare in ceea ce priveste decorarea cu unghiile din acril. Pe ambele pot fi aplicate foarte multe modele, decoratiuni tridimensionale, si se pot purta patrate, lungi, scurte, rotunde sau in orice fel de forme doriti. Insa unghiile facute cu gel au un mare avantaj fata de cele facute cu acril, deorece cele facute cu gel unghi se vor asemana perfect cu unghiile naturale,iar unghiile facute cu acril nu va pot garanta aceelasi lucru. Chiar daca o astfel de manichiura cu gel unghi este un pic mai scumpa fata de celelalte tipuri de manichiuri, milioane de femei din intreaga lume prefera unghiile cu gel pentru calitatea si benficiile vizibile pe care le au. Atunci cand va doriti manichiuri impecabile si frumoase, care sa reziste in timp, atunci aplicarea acestui gel pe unghie este ideal si de aceea in cele ce urmeaza o sa va prezentam aplicarea acestui gel pe unghi.

Unghiile cu gel sunt un tip de unghie artificiala care seamana cel mai bine cu unghia naturala. Acestea sunt asemanatoare cu unghiile din acril, ambele fiind realizate din lichid monomer si polimer pudra. Combinate, cele doua substante formeaza un fel de rasina tare, care are aceeasi consistenta ca cea a unghiei. Principala diferenta dintre unghiile cu gel si cele din acril este ca primele contin oligomer, un polimer care face unghiile mai flexibile.Unghiile cu gel sunt foarte asemanatoare cu unghiile din acril in ceea ce priveste decorarea. Pe ambele poti aplica modele, piercing-uri, chiar si decoratiuni tridimensionale. De asemenea, pe ambele le poti purta lungi sau scurte, patrate, rotunde sau in forma de perla.

Kit Gel uv pentru unghii delicate

Istoria manichiurii cu unghii false ajunge pana in Egiptul Antic, unde s-au gasit evidente ale unghiilor artificiale realizate din aur, fildes sau os, ca o modalitate de etalare a averii. Acelasi simbol s-a pastrat si in Orientul Indepartat, unde femeile cu unghii false erau tratate cu mai mult respect, fiind un simbol al provenientei dintr-o clasa sociala superioara. Descoperirea s-a produs in America, de catre Fred Slack, un dentist care, in 1954 si-a distrus o unghie in timp ce lucra. Pentru a-si reconstrui unghia, Fred a folosit materiale disponibile in clinica sa: o bucata solida de folie pentru a acoperi unghia si un strat de sustanta de restaurare peste. Doctorul a fost uimit nu numai de naturaletea rezultatului final cat si de faptul ca durerea disparuse. Inainte de fixa sau de a crea modele de unghii acrilice, unghiile naturale sunt curatate cu un solvent, de tipul alcolului izopropilic, care indeparteaza orice urma de grasime sau murdarie. Dupa aceasta, unghiile sunt amorsate folosind un primer.

Lampa uv unghii gel, pentru unghii splendide

Primerii sunt substante chimice precum acidul metracrilic care dizolva un strat subtire din unghie pentru ca rasina acrilica, aplica ulterior, sa aiba o aderenta mai mare pe suprafata unghiei. Rasina acrilica este preparata prin amestecarea prafului acrilic si a lichidului acrilic. La final, se taie unghia la dimensiunea dorita in functie de preferintele celor care recurg la aplicarea de unghii acrilice. Primul pas in a aplica unghii acrilice consta in igienizarea manilor pentru a fi sigura ca nu imprastii bacterii pe instrumentele de lucru sau produsele folosite. Al doilea pas consta in impingerea cuticulelor spre baza, utilizand un gel pentru indepartarea cuticulelor si instrumentul specific de impingere. Substanta acrilica nu este destinata pentru a se prinde pe piele.

Gel uv pentru unghii deosebite

Intretinerea ojei permanente este un proces destul de simplist, care nu necesita un curs de calificare ca alte tipuri de aplicatii cu gel sau acrilicsi reprezinta umplerea suprafetei de unghie crescuta intr-o perioada de circa doua saptamani sau daca se doreste poate sa insemne si schimbarea culorii existente cu una mai deschisa, dupa cum urmeaza. Aplicarea gelului de sigilare sau luciu se face cu mare atentie, ca sa se acopere toata unghia intr-un strat subtire, fara atingerea cuticulei si se sigileaza varful. Se polimerizeaza la lampa UV Ma refer la faptul ca trebuie sa studiem bine inainte tipul de unghii si sa ii raportam lungimea si grosimea potrivita. In concluzie, intretinerea ojei permanente nu este o aplicatie periculoasa si nici oja permanenta, asa cum va spuneam si in articolul cu acelasi nume, va recomand cu caldura.

Insa atunci cand cand vrei sa folosesti aceasta lampa in calitate de profesionist trebuie neaparat sa detii o lampa uv cu extrafuntii care are mai multe tuburi uv ce da un randament mult mai mare, si face ca timpul de intarire al gelului sa fie mult mai scurt. Rezultatul ce se obtine in urma folosirii gelului si lampi uv, este o manichiura care o sa arate impecabil si deosebit ce va tine cel putin patru saptamani. Atunci cand folositi acest gel pentru unghii trebuie sa avetii in vedere si intretinerea lor. Perioada de intretinere a acestora difera in functie de persoana pentru si de viteza de crestere a unghiilor. Insa si calitatea acestui Gel unghii influenteaza foarte mult durata cand o sa se faca intretinerea acestora.

in cazul in care unghiile naturale nu cresc suficient, se exfoliaza, se rup, ai obiceiul sa le rozi sau pur si simplu vrei o manichiura impecabila pentru mai mult timp cu siguranta ai nevoie de unghii cu gel! Unghiile naturale cresc. insa nu sunt simetrice, nu ne permitem sa le pastram lungi prea mult timp, iar forma nu va fi perfecta niciodata. si stiti ce mai e cool? Pe gel oja se va mentine intacta mai mult timp decat pe unghia naturala si va avea si un luciu perfect. Te-ai plictisit de ea? Nu-i nimic, o stergi si ramai cu aceeasi manichiura perfecta de la inceput. Unghii cu gel sunt la moda si s-ar putea afla pe lista ta de must have in materie de ingrijire beauty. Inainte de a testa o astfel de manichiura, trebuie sa stii ca pe langa avantajele pe care le are, poate ascunde si cateva aspecte mai putin placute. Ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a o incerca.

Tag: Geluri uv 3 in 1 Gel unghii pret Gel uv