Месец януари в "Калей"

Нова година, нов старт - време за промяна!

Big image

Фамилни и системни констелации

Saturday, Jan. 9th 2016 at 10am-3pm

8 ulitsa "Yavorets"

Sofia, Sofia-city

На 9-ти януари ще се проведе поредното ателие по фамилни и системни констелации. Участието в него ще Ви позволи да „пренаредите” вътрешния и външния си свят, да хармонизарате отношенията си с околните, да намерите решение за всякакъв вид трудности, които срещате в ежедневието си.
За повече информация последвайте линка: http://bit.ly/1DP84X2.

Водещ: Биляна Вутова – психолог и дипломиран констелатор.


Място на провеждане: Офисът ни на ул. "Яворец" 8.

Дата: 09.01. (cъбота)

Час: 10:00ч. - 15:00ч. (Напомняме ви, че посоченият краен час е ориентировъчен).

Цена за посещение: 20лв.

Цена за индивидуална работа: 120лв.


Записване: Чрез имейл на kaleiseminari@gmail.com, телефонно обаждане на: 0889334805 или чрез бутона "Запиши се", който виждате долу.

Big image

Партньорът - "Аз и моето семейство"

Sunday, Jan. 10th 2016 at 11am-5pm

8 ulitsa "Yavorets"

Sofia, Sofia-city

"Аз и моя партньор" е четвъртият тренинг от поредицата практически модули „Аз и моето семейство”. Започнахме с майката, работихме с бащата, продължихме с братята и сестрите, а сега ще преживеем и темата с партньора.
Една изключително важна тема, която се явява естествено продължение на цикъла "Аз и моето семейство", защото отношението ни към партньорството е силно повлияно от начина, по който са се формирали и осъществили взаимоотношенията с нашите родители, братя и сестри.

За никого не е тайна, че взаимоотношенията, в личен план, имат ключово значение за начина, по който изразяваме и усещаме себе си. От една страна, те са тясно свързани с реализацията ни на индивиди, способни да съпреживеят "заедността" в една връзка като еманация на собственото си Аз. От друга са вътрешно обусловени от желанието да създадем поколение с човека, когото обичаме и считаме за достоен да стане майка/баща на децата ни. В допълнение към това - изборът на партньор се явява един от малкото съществени, осъзнати избори, които правим в живота си. И той често служи като огледало на собствената ни способност да приемаме себе си, да се развиваме и надграждаме, отразява се на самочувствието и ефективността ни. И накрая, но не по важност, взаимоотношенията в личен план са тясно свързани с необходимостта на всяко човешко същество да дава и получава любов. Трудностите или лекотата, с които ставаме част от този обмен са лакмуса за това доколко успяваме да осъществим истинското си Аз.

Ако искате да разберете защо все още в живота ви не се е появил желаният партньор или откъде произтичат проблемите във връзката с вашия съпруг/съпруга, защо балансът между даване и получаване на любов се оказва нарушен, какво „пречи” на това да имате трайни и удовлетворителни интимни взаимоотношения – не пропускайте да присъствате на тренинга „Партньорът”! Ще имате възможност да "видите" себе си в партньорските отношения по един нов, неповторим и незабравим начин!

Местата са ограничени, затова запазете своето още сега! Групата не може да бъде по-голяма от 6 души, за да има пространство всеки един от участниците да работи ползотворно за себе си.

Водещи: Биляна Вутова – психолог и дипломиран констелатор,
Милена Милева – специалист по „Семейна астрология”, автор на подхода „Аугуста Монада”.


Място на провеждане: Офисът ни на ул. "Яворец" 8.

Дата: 10.01 (неделя)

Начален час: 11:00ч.
Ориентировъчен краен час: 17:00ч.

Цена за посещение: 25лв.


Записване: Чрез имейл на kaleiseminari@gmail.com, телефонно обаждане на: 0889334805 или чрез бутона "Запиши се", който виждате долу.

Big image

Тренинг - "Децата в дигиталния свят или къде изгубихме връзката с малкия човек?"

Saturday, Jan. 16th 2016 at 9:30am

8 ulitsa "Yavorets"

Sofia, Sofia-city

По време на този преживелищен тренинг ще разгледаме причинно-следствената връзка за създаването на зависимост между децата и технологиите , ще научим повече за това как можем да повлияем на този безспорен феномен в съвременното общество в ролята на родител и защо е важно да не пренебрегваме случващото се .

- Каква е ролята на родителите при срещата на детето с необятния свят от информация?;
- Как да създаваме критично мислене в детето?;
- Рискуваме ли да изгубим комуникацията с малкия човек в следствие на дигиталната преграда?;
- Как да запазим връзката с детето?;

Водещи: Биляна Вутова - психолог.
Маргарита Апостолова - психолог, психодрама асистент.

Място на провеждане: София, ул. "Яворец" 8

Дата: 16.01/януари (събота)
Час: 9:30ч. – 17:00ч.


Цена**: 70лв.Записване: Чрез имейл на kaleiseminari@gmail.com, телефонно обаждане на: 0889334805 или чрез бутона "Запиши се", който виждате долу.
Краен срок за записване: 17:00ч на 14.01.2016г.


Първият тренинг от поредицата е на тема: "Малък финансов експерт - Как да научим децата си на правилно отношение към парите" (07.11.2015г.)
https://www.facebook.com/events/1494778820822142/
Вторият тренинг: "Егоизмът е здравословен?" (28.11.2015г.)
https://www.facebook.com/events/885048471609975/

*При записване за 2 тренинга: 120лв.
При записване за 3 тренинга: 170лв.


**Таксата за участие в тренинга може да бъде платена на две вноски – съответно 35 лева до 19:00 часа на 14.01.2016, с което заявявате желанието си за запазване на място и 35 лева в деня на провеждане на събитието;
***При участие в повече от един тренинг, първоначално можете да осигурите присъствието си като заплатите цената от 70 лева само за един семинар /запазва се възможността за плащане на разсрочени вноски по 35 лева/, след провеждането на който можете да запазите правото си на участие в останалите два тренинга като в рамките на следващите 2 седмици заплатите остатъчната сума от 50 или 100 лева в зависимост от това дали сте се записали за 2 или 3 тренинга от цикъла или да се откажете от тази опция.
Big image

Фамилни и системни констелации

Sunday, Jan. 17th 2016 at 11am

8 ulitsa "Yavorets"

Sofia, Sofia-city

На 17-ти януари ще се проведе поредното ателие по фамилни и системни констелации. Участието в него ще Ви позволи да „пренаредите” вътрешния и външния си свят, да хармонизарате отношенията си с околните, да намерите решение за всякакъв вид трудности, които срещате в ежедневието си.
За повече информация последвайте линка: http://bit.ly/1DP84X2.

Водещ: Биляна Вутова – психолог и дипломиран констелатор.


Място на провеждане: Офисът ни на ул. "Яворец" №8.

Дата: 17.01. (неделя)

Час: 11:00ч. - 15:00ч. (Напомняме ви, че посоченият краен час е ориентировъчен).

Цена за посещение:
20лв.

Цена за индивидуална работа:
120лв.


Записване: Чрез имейл на kaleiseminari@gmail.com, телефонно обаждане на: 0889334805 или чрез бутона "Запиши се", който виждате долу.

Big image

Г-жа Вина и г-жа Прошка

Thursday, Jan. 21st 2016 at 7-9:30pm

8 ulitsa "Yavorets"

Sofia, Sofia-city

Чувството за вина е чест спътник в живота на хората. Понякога тя, г-жа Вина, ни помага да бъдем съвестни в постъпките си, но друг път се превръща в самообвинение и упрек към нас самите.
Вината, която изпитваме към другите много често ни кара да пренебрегваме себе си, което може да се прояви както в професионалния, така и в личния ни живот.
Изпитвате ли чувство за вина, когато отказвате на другите? Или когато правите нещо за себе си?

За да прогоним това деструктивно чувство, което отнема енергията ни за живот и разрушава личността ни, викаме на помощ нея - г-жа Прошка.
Да простиш на себе си понякога означава да приемеш, че имаш недостатъци и че правиш грешки и въпреки това си ценен човек.

По-трудно ли Ви е да прощавате на себе си, отколкото на другите?
Кои са нещата, които не можете да си простите?

Ако откривате себе си в горните редове, заповядайте на една необикновена среща с г-жа Вина и г-жа Прошка в четвъртък от 19:00ч. В разговора с тях ще открием в кои моменти в живота ни те повлияват на действията ни, с какво са ни полезни и с какво ни вредят.

Водещи: Биляна Вутова - психолог и констелатор
Маргарита Апостолова - психолог и психодрама асистент


Място на провеждане: Офисът ни на ул. "Яворец" №8


Час: 19:00ч.

Цена: 30лв.


Записване: Чрез имейл на kaleiseminari@gmail.com, телефонно обаждане на: 0889334805 или чрез бутона "Запиши се", който виждате долу.

Big image

Самотата - "Аз и моите страхове"

Saturday, Jan. 23rd 2016 at 10am

8 ulitsa "Yavorets"

Sofia, Sofia-city

Страхът като мотивация. "Не се страхувайте от страховете си, превърнете ги в ресурс" - това е слоганът на занятията от цикъла "Аз и моите страхове".
Страховете се превръщат в проблем, в момента, в които те блокират предприемането на действия, а не когато принуждават човек да осъществи дадено поведение.

"Аз и моите страхове" е цикъл от ателиета, в който се прилага методът "Фамилни и системни констелации". Всеки път, в рамките на дейността, ще бъде поставяна тема за работа. Участниците, заявили желание да работят за себе си, ще се изправят срещу нещата, от които най-много се боят, за да се преборят с тях и да намерят заслужено спокойствие и комфорт. Този месец тема на ателието е страхът от самотата.

Целите на нашата работа в рамките на тези срещи е да бъде премахната неприятната практика на "страхов блокаж" и фобиите, които ни дърпат назад - да бъдат превърнати в част от нашите мотиватори за действие! Едни от многото методи и техники, които ще бъдат използвани в съвместната ни дейност са: психодрама, дискусии, арт и други техники за взаимопомощ.

Присъединете се към нас, за да се изправите срещу своите страхове, за да ги преживеете, разберете и трансформирате. Не се бойте от страха - вижте колко пъти го използвахме в тази публикация. Представете си какво би било Вие да го използвате, за да промените своя живот!

Водещ: Биляна Вутова – психолог и дипломиран констелатор.


Място на провеждане: Офисът ни на ул. "Яворец" №8.


Дата: 23.01. (събота).

Час: 10:00ч. – 14:00ч. (Напомняме Ви, че посоченият краен час е ориентировъчен).

Цена: 30лв.


Записване: Чрез имейл на kaleiseminari@gmail.com, телефонно обаждане на: 0889334805 или чрез бутона "Запиши се", който виждате долу.

Big image

В обятията на дядо - "Аз и моето семейство"

Sunday, Jan. 24th 2016 at 11am

8 ulitsa "Yavorets"

Sofia, Sofia-city

„В обятията на дядо" е шестият тренинг от поредицата "Аз и моето семейство".
Започнахме с майката, работихме с бащата, продължихме с братята и сестрите, преживяхме и опознахме себе си чрез партньора, получихме благословия и засилихме личната си енергия чрез среща с нашите баби, а сега ще отправим поглед към взаимоотношенията с нашите дядовци.
Бащите на нашите родители. Носители на мъжкото начало. „Пазители” – добри или лоши, които на енергийно ниво наричат живота на потомците си. И независимо дали става дума за мъж или жена, тяхната роля както за нашите родители, така и за нас е от съществено значение, което има много измерения.
Измерения, които надхвърлят време и пространство и служат за връзка, както с родовата памет, така и с онази невидима нишка на любов, която е в състояние да изцери всяка болка, мъка, разочарование и грешка.
В тренинга ще имате възможност да се свържете отново с този енергия, да придобиете родова сила и да възвърнете личен ресурс.

Водещи: Биляна Вутова – психолог и дипломиран констелатор;
Милена Милева – специалист по „Семейна астрология”, автор на подхода „Аугуста Монада”.


Място на провеждане: Офисът ни на ул. "Яворец" №8.

Дата: 24.01. (неделя).

Начален час: 11:00ч.
Ориентировъчен краен час: 16:00ч.

Цена за посещение: 25лв.

Записване:
Чрез имейл на kaleiseminari@gmail.com, телефонно обаждане на: 0889334805 или чрез бутона "Запиши се", който виждате долу.

*Нека при регистрация, всеки желаещ да изпрати дата, година, час и място на раждане.

Big image

Кабала - семинар

Saturday, Jan. 30th 2016 at 10:30am-3:30pm

22 bulevard "Peyo K. Yavorov"

Sofia, Sofia-city

Кабала - Източник на светлина

Кабала, което в превод означава „получаване”, е система от древни познания, които разбулват тайните на Вселената, дават отговори на много от въпросите ни, посочват решения на повечето от проблемите, които срещаме в живота си.
Хилядолетия тези познания са оставали недостъпни за обикновените хора. Кабалистичното познание, обаче е живо знание. Знание с изключителна практична приложимост и полза, която би могъл да има всеки, който си направи труда да се увери в неговата правота.
Противно на всички очаквания за тази цел не са необходими специални познания. Гениалността на Кабалистичното духовно познание се крие в това, че то е „достъпно” за всеки човек на тази земя, без значение от неговата религиозна, расова или друга принадлежност.
Осъзнаването, усвояването и най-вече прилагането на тези знания водят до живот, в който радостта, щастието, любовта и Светлината са неизменно присъстващи в живота.

В специално подготвената лекция ще научите:
- Принципните кабалистични разбирания за природата на човека и света, в който живеем;
- Характеристиката на най-значимия проблем, пред който всички стоим и причината за недоволството, което изпълва душите ни;
- В какво се състой смисълът на живота според кабалистични разбирания;
- Кой е истинският ни Противник и каква е неговата „стратегия”?;
- Как да спечелим „играта” наречена Живот и как да се превърнем в творци на собствената си съдба?

Ще направим и кратко въведение в теорията на реактивността, както и запознаване с основни принципи на законът „Тикун” или така наречената "съпротива в действие".

Водещ: Милена Милева – специалист по „Семейна и кабалистична астрология”, автор на подхода „Аугуста Монада”.


Място на провеждане: Офисът ни на бул. "П.К.Яворов" №22.

Дата: 30.01 (събота)

Начален час: 10:30ч.
Ориентировъчен краен час: 15:30ч.

Цена за посещение: 55лв.


Записване: Чрез имейл на kaleiseminari@gmail.com, телефонно обаждане на: 0889334805 или чрез бутона "Запиши се", който виждате долу.

Център "Калей"

В център „Калей” може да намерите семинари, курсове и индивидуални консултации.


Никога не е късно да промените живота си, но защо не започнете от днес?