VERSconferentie

Sociale media & video

Donderdag 6 maart 14:00 zal wethouder Pim van den Berg de opening verrichten van VERS. In VERS maken vijftien young professionals video’s voor onderwijs, overheid en bedrijfsleven, om te communiceren via Facebook, Twitter en TV.

Zo helpt VERS op weg in de sociale media.


Omdat het bij VERS gaat om de praktijk, zal de opening gebeuren in de vorm van een werkconferentie over sociale media en video. Een combinatie van professionals en youngsters laat zien hoe het bedrijfsleven daarvan kan profiteren.

Topprofessional op het gebied van media-innovatie is Gerard Oonk. Onlangs vertrok hij uit de directie van de NCRV. Hij was daar verantwoordelijk voor tal van innovaties; van Stand.nl tot SpangaS, van de Slimste Mens tot Cappuccino.

Gerard: “Een boodschap blijft het best hangen als er een verhaal om heen zit. En een verhaal communiceer je het beste met beeld.”

Zie ook zijn blog: http://www.gofoto.nl/page0/files/dag046-2014.php


Onze stagiaires Gregory Edelenbos en Manon Vermolen geven praktische tips om als

bedrijf video’s te promoten via Facebook.


Jelle Koolstra, één van de oprichters van VERS, zal laten zien hoe VERS videocampagnes ontwerpt en realiseert voor de gemeente Amersfoort (zie https://vimeo.com/86514828), het Trimbos Instituut en de bibliotheek.


Om de opening extra feestelijk te maken, trakteert VERS de aanwezigen op deze 6e op video’s voor de halve prijs (één per klant).

Gerard Oonk: "Vernieuwing en VERS"

Agenda

14:00 Opening met wethouder Pim van den Berg

14:20 Gerard Oonk: Branded Journalism

14:40 Gregory & Manon: Hoe promoot je op Facebook

15:00 Jelle Koolstra: Clips en campagnes

15:20 Uitdiepen van genoemde thema’s in workshops met kleinere groepen

16:15 Opnames video en borrel

Kortom een unieke conferentie met young en professional die praktische instructie geven op een gebied waar iedereen goed in wil/moet worden; video & sociale media.

Meld je aan!

Loading form...

VERSconferentie sociale media & video

Thursday, March 6th, 2pm

9 Bergstraat

Amersfoort, UT