Informatiebrochure

Vossersteeg 20, 7722 RK Dalfsen

Zonnige vrijstaande woning op royale kavel aan de rand van Dalfsen

Dit is uw kans om te gaan wonen op een uniek plekje in Salland op 12 km van Zwolle.


Deze zonnige woning ligt aan de rand van de bebouwde kom van Dalfsen en het combineert het vrije gevoel van landelijk wonen met de gezelligheid van het wonen in een gezellig straatje. De basisschool en kinderopvang zijn op loopafstand.

Voor bezichtiging: stuur een mailtje naar kees.yvon@tele2.nl

slaapkamer en badkamer op begane grond

De woning heeft veel leefruimte op de begane grond en daarom is deze semi bungalow met 5 slaapkamers en een studeerkamer ideaal voor een groot gezin en/of een kantoor aan huis. De woning is volledig geisoleerd en heeft een inpandige verwarmde garage.


Bouwjaar is 1970 en in 2006 is de woning geheel gemoderniseerd en uitgebreid. De woning heeft een afwisselende verzorgde tuin rondom.

Big image
Big image

Royale living

De woning is onder architectuur verbouwd met dubbele glasdeuren als verbinding tussen woonkamer, keuken en studeerkamer. De lichte keuken heeft grote granieten bladen, twee spoelgedeeltes, een bargedeelte en matglazen schuifdeuren.

Big image
Big image
Big image
Big image

5 of 6 slaapkamers en een moderne badkamer

Badkamer op de begane grond met dubbele wastafel, toilet en ruime inloopdouche. Eén slaapkamer bevindt zich op de begane grond. Studeerkamer is desgewenst als slaapkamer te gebruiken (dan 6 slaapkamers). Hal met moderne rechte trap naar overloop, separaat toilet, hoogrendements combi CV, houten vloer over de gehele verdieping, vier slaapkamers (voorheen drie) op eerste verdieping.

Big image

De woning is zeker een bezichtiging waard !

De pluspunten van deze woning in het kort:

Een ruime woning met slaapkamer en badkamer op begane grond, fantastische locatie, tuingericht veel privacy, prachtige tuin met veel terrassen, het onderhoud binnen en buiten is goed, houten vloer in woonkamer en op eerste verdieping, tegelvloeren met vloerverwarming in keuken, badkamer en studeerkamer, open haard, ruime halfopen keuken, moderne badkamer, professioneel glad stucwerk, toepassing van hoogwaardige materialen, vernieuwde kozijnen, HR++ dubbel glas en deuren grotendeels vervangen door nieuwe deuren met politiekeurwerk.