Help Iraanse meisjes naar school

Zondag 26 Oktober Benefiet voor Stichting Yarra

Help ons helpen

Je bent van harte uitgenodigd voor een Iraanse Benefiet middag bij Stichting Andishe in Amsterdam Noord. Het is jouw kans om direct bij te dragen aan de ontwikkeling en opleiding van Iraanse meisjes. De Amsterdamse VVAO-kringen Vrouwen van de toekomst en Eetkring Oostelijk Havengebied organiseren een benefietmiddag voor Stichting Yarra www.yarrafoundation.com; een stichting die minder kansrijke kinderen in Iran helpt bij hun ontwikkeling en opleiding. Ons doel is geld bijeen te brengen om de meisjes in het arme, dun bevolkte Zuid-Iran de mogelijkheid te bieden een middelbare school te bezoeken. Door ontbrekend vervoer kunnen deze 120 meisjes de regioschool Pir Sohrab niet bereiken.

Benefiet CULINAIR en CULTUREEL IRAN

Sunday, Oct. 26th, 3:30pm

491 Beemsterstraat

Amsterdam, NH

Iraans Cultureel Centrum Andishe, Amsterdam Noord gemakkelijk bereikbaar per bus (32,33) vanaf Centraal Station en 37 vanaf Amstel: er is vrij parkeren.

Proef en beleef Iran

Dompel je onder in de culinaire en culturele geneugten van Iran. We bieden een heerlijk Iraans buffet, een Iraans/Nederlandse dichteres, Iraanse muziek, orientaals dansen en niet te vergeten de veiling van fraaie handgemaakte produkten. Alle kans om te genieten en een zeer bijzondere middag mee te maken. En dat voor maar 25 Euro! Kun je niet komen maar wil je wel helpen te helpen? Geen probleem onderaan deze flyer staat een bankrekeningnummer waar je je gulle gaven kunt storten.

Slechts 25 Euro, meer mag!


Natuurlijk wil je deze Iraanse meisjes met ambitie een kans geven op een goede toekomst. Voor slechts 25 Euro ben je verzekerd van een plek aan het buffet, kun je genieten van Iraanse kunst en cultuur en verwerf je het recht als eerste te bieden op handgemaakte artikelen uit Iran.

Aanmelden bij Angeline Joordens: ajoordens@zonnet.nl onder gelijktijdige overboeking van tenminste 25 euro per persoon op gironummer NL36 RABO 0151 5433 80 tnv VVAO Amsterdam ovv Iraanse middag + je naam. Deadline: 20 oktober. Wij zorgen dat de opbrengst direct naar stichting Yarra gaat en dus naar Iraanse meisjes..

Yarra: hulpvaardig en onbaatzuchtig