Turbo shopping

Snel gevonden! Snel besteld!

Turbo shopping

Dit is een online shop winkel voor sportkleding. Voor 18:00 uur besteld is de volgende dag in huis! U kunt op elk moment van de dag uw bestelling doen. We hebben veel verschillende sportproducten: sportbroeken, shirtjes, schoenen en veel accessoires.
Big image
Ronaldo, Neymar Jr. and company in the latest reclame of Nike

Adidasvoetbalschoenen getest door Arjan Robben

Voor mijn nieuwe collecties voetbalschoenen van Adidas, ben ik afgereisd naar München om daar Arjan Robben te ontmoeten bij zijn club Bayern München, ik sprak hem daar en heb hem een aantal testen laten doen met deze voetbalschoenen . zo deed Arjan een aantal sprints, dribbels en een aantal schoten. Arjan had vond met de ene schoen fijner om te sprinten dan te schieten bij andere schoen had hij het weer andersom. Hij vertelde mij dat hij met de Football Primeknit 2.0 FG Voetbalschoenen het beste was om mee te schieten, F50 adizero No-Dye Voetbalschoenen vond hij het beste om mee om het goal te schieten en de Nitrocharge 1 SG voetbalschoenen het beste is om een sprint mee te trekken. Zijn conclusie was uiteindelijk dat hij de Nirtocharge 1 SG voetbalschoenen het beste vond omdat Robben erg snel is en deze schoenen dan het beste aansluit op zijn kwaliteit. Erna heeft Arjan mij het stadion van Bayern Munchen laten staan de naam van het stadion is de Allianz Arena, en Arjan vertelde dat er 75.000 mensen in het stadion kunnen en dat het meestal uitverkocht is. Het is dus te hopen dat Arjan met zijn nieuwe voetbalschoenen nog veel doelpunten gaat maken in het stadion.

Big image

Nikevoetbalschoenen getest door Wesley Sneijder

Voor de nieuwe collectie voetbalschoenen van Nike, ben ik afgereisd naar Istanbul om daar Wesley Sneijder te ontmoeten bij zijn club Galatasaray, ook met Wesley heb ik een aantal testjes gedaan met verschillende voetbalschoenen van Nike, Wesley zijn specialiteit is het schieten op goal van een afstand. Dus ook hij wilde schoenen die daar het beste voor zijn en waar Wesley het beste mee kan schieten. De schoenen die Wesley uitgeprobeerd heeft zijn: de Nike Magista Obra AG Wolf Grey, de Nike Magista Obra FG Poison Green en de Nike Mercurial Superfly CR7 AG Metallic Silver. De laatste paar, zijn schoenen waar Cristiano Ronaldo ook op speelt, toch vond Wesley dit niet de fijnste schoenen, hij vertelde mij dat alle drie de schoenen fijn zijn om een vrije trap mee te nemen. Maar Wesley vertelde ook, iedereen neemt anders een vrije trap, Ronaldo bijvoorbeeld anders dan mij, dus is die schoen niet ideaal voor mij. De schoen die Wesley het beste vond was de Nike Magista Obra AG Wolf Grey hier schiet hij alles raak mee vertelde hij met een knipoog dus misschien ook wel op het komende EK van 2016 in Frankrijk. In de avond heeft Wesley mij de stad laten zien en liet mij ook zien hoe het voetbal in Turkije leeft. Dit was een erg mooie ervaring.

Big image