Oferte Turism

Turism pentru Toti!

Despre cum sa Gasesti Oferte Bune de Cazare

Ofertele de cazare ieftine la hotel sunt acolo, dar uneori necesita ceva treaba sa le gasesti. Sa suni la hotel pentru a face rezervarea si sa accepti suma ceruta pentru camera respectiva de cele mai multe ori inseamna sa platesti mai mult pentru camera respectiva. Pentru a gasi cele mai bune preturi la cazare la hotel, trebuie sa iti faci temele si sa iti mentii optiunile deschise. Urmeaza cativa pasi simpli si vei putea economisi chiar si 50% din pretul normal al unei camere.


  • Planuieste vacanta in avans si eventual in extrasezon pentru a obtine cele mai mici tarife;
  • Fa rezervare pentru camera in extrasezon;
  • Verifica online daca nu cumva exista discounturi avantajoase la agentiile de turism, insa intodeauna suna la hotel mai intai pentru a afla care sunt tarifele normale. Exista situatii in care vei observa ca ai fi platit mai mult decat daca ai fi sunat mai intai la hotel;
  • Fii direct cu operatorul si spune-i ca esti in cautare de un pret cat mai mic si intreaba de orice oferta speciala disponibila; de asemenea, intreaba daca nu exista discounturi pentru categoria sociala din care faci parte (de exemplu daca esti student, pensionar, militar etc.);
  • Atunci cand acesta iti ofera un pret pentru camera nu uita sa intrebi daca nu cumva exista si variante mai ieftine de atat.
  • Intodeauna intreaba despre taxe suplimentare precum cele cu parcarea, taxe pentru turism si alte asemenea taxe mici pe care hotelul le percepe si care adunandu-se pot constitui o suma ce devine semnificativa.


Sper ca sfaturile de mai sus va vor folosi atunci cand planuiti urmatoarea vacanta si vei dori sa gasesti cazare la hotel la un pret accesibil!

Big image