Notícies d'última hora

Recull de notícies que ens passen i ens interessen a 5è B

5-10-2012

L'equip de redacció

Aquesta setmana ens presentem, així és com treballem al nostre noticiari.
  1. Entre tots discutim quins temes han de sortir aquesta setmana
  2. Fem grups i triem la notiícia que ens agradi més
  3. Redactem i enviem la notícia a Carlos per mail.
  4. Les llegim totes i fem correccions.
  5. Maquetem el noticiari i afegim les imatges, vídeos,... que acompanyen les nostres noticies.
  6. Pengem el noticiari al blog de l'àula i fem la difusió a les nostres famílies i coneguts

Fem microcontes

A la classe de 5èB hem començat a fer microcontes. Cadascú ha fet un microconte tots són molt originals, n'hi ha alguns tristos i uns altres alegres o divertits. Tots són molt bonics.
El Carlos ens va donar idees i ens va ensenyar una imatge que ens va inspirar. Llavors ens va ensenyar un microconte que havien fet altres nens.
Aviat els tindrem penjats al Kidblog

Estrenem Kidblog

El kidblog és un blog de blogs per penjar coses que t'interessen i per treballar.

És molt divertit fer això, perquè poden veure i comentar el nostre treball persones d´altres llocs i això ens agrada!!

Carlos ens ha posat el nostre primer treball, tothom ha de donar la benvinguda al seu kidblog.
Estem contents, fem coses divertides.

Preparant-nos per les proves

Avui hem començat a preparar una prova de matemàtiques. Carlos ens ha demanat que ens posessim en parelles per ajudar-nos. Després ens hem adonat que el que ens proposava era treballar i aprendre en equip. A una part de la classe ens ha agradat estudiar aixi per poder consultar els dubtes i a uns quants els agrada més treballar sols perquè així es concentren més.

Aprenem amb el mapes

A classe de medi estem treballant el clima i relleu de Catalunya.
Hem començat a mirar mapes del llibre i després Carlos ens ha explicat que també podem treballar els mapes des de google maps. Ens ha ajudat a veure els relleus, països,...

Ens ha demant que fèssim un mapa del relleu de Catalunya i hem pogut triar si el fèiem amb google maps o com sempre, a la llibreta
Alguns ja el tenen fet i fins i tot, professors i alumnes d'altres escoles i instituts ens hi han felicitat, si el vols veure pots clicar aquí

Torneig Rodrigo del Amo

Aquest any es celebra la VI edició del torneig Rodrigo del Amo. Falta molt poc per començar el torneig de futbol i tots ja tenim equip.
Com ho organitzem? Fernando, el nostre mestre d'EF, ens diu que fem un equip elegit per nosaltres, hem que posar un nom i triar el color de la samarreta perquè no ens confonguem.
Els jugadors. En cada equip tenen juguen 7 jugadors, han de ser 4 nens i 3 nenes o 4 nenes i 3 nens, amb l'obligació que sempre hi hagi nens i nenes jugant.
El torneig dura gairebé tot el curs i els partits es fan a l'hora del pati. La final es fa al pavelló poliesportiu, una per cada categoria.
Tenim moltes ganes de començar!!

Reunió de pares

La reunió de pares va ser el dia 3 d’octubre, vam escriure nosaltres la convocatòria i els havíem de convéncer per a que vinguessin.
Creiem que els pares s'han de preocupar per la nostra educació. Primer el nou equip directiu es va presentar i després van anar a les nostres classes. Uns dies abans havíem preparat un vídeo de presentació, diu el Carlos que els va agradar i van riure molt.
Els nens i nenes que vam voler ens vam quedar jugant al pati.
5èB 2 Grande