Nieuws

Laatste nieuwtjes rondom onze site, producten en beleving

Introductie

creative-cables.nl is de website die verlichtings producten levert aan bedrijven en particulieren om zelf lampen te kunnen produceren.


We zijn ooit begonnen uit frustratie over de prijzen van textielkabels. Ruim 3 jaar geleden keek ik eens op de sites van onze huidige concurrenten en zag prijzen van rond de EUR 5 de meter. Dat kan beter dacht ik toen! Intussen zijn wij met een prijs van EUR 2,90 de meter vrij goedkoop en zitten sommige van onze concurrenten nog steeds op dezelfde prijs.


We verkopen onze producten tegen redelijke prijzen (niet altijd de allergoedkoopste) en gaan voor kwaliteit, service en beleving.


De "maker movement" volgen we op de voet en ons uiteindelijk doel is om bedrijven/particulieren meer te laten maken met onze producten.

Gekleurd porselein komt eraan!

Tot nu toe hadden we alleen een witte porseleinen fitting en -plafondkap maar heel binnenkort leveren we deze ook in een vijftal kleuren: lichtblauw, zwart, rood, donkergroen en donkergeel.

Nog enkele kleuren...

Even tussendoor, reactie en creatie van een klant

Jantien Broere van DesignStudio Broere zegt: Kwalitatief mooie producten, zorgvuldig en goed verpakt, alles heel goed verzorgd. Ook erg prettig is de goede en snelle communicatie met Creative-Cables. Eenmaal een verkeerde levering, dit werd echter snel opgelost naar volle tevredenheid! Enige minpuntje vind ik nog dat de levering relatief lang duurt, maar dat is wel goed te verklaren en wij zijn verwend in Nederland met een hele snelle service. Ik verkies toch echt om hier mijn producten te kopen omdat de kwaliteit prijs verhouding heel goed is.

En ook de siliconen fittingen zijn er bijna.

We kennen ze al van Muuto en straks hebben wij ze ook in onze winkel maar dan iets goedkoper en van onze fabrikant in Italië. Uiteindelijk leveren we 10 verschillende kleuren die mooi te combineren zijn met onze textielkabels (meer dan 90 kleur).


Je ziet deze siliconen E27 fittingen veel terug in de horeca maar wij denken dat ze overal mooi staan.

Viscose, katoen of linnen?

We krijgen wel eens die vraag, welk materiaal moet ik nemen? Wij hebben zelf niet echt een voorkeur en alles is afhankelijk van het interieur (maar alles mag ook). Viscose is wat gladder en past goed in een modern interieur. Katoen en linnen zijn wat pluiziger (klein beetje) en hebben minder glans en passen goed bij fabriekslampen en vintage interieurs. Maar zoals gezegd, alles mag en kan wat ons betreft! Hieronder de 3 materialen verwerkt in 3 verschillende producten. En het plaatje hiernaast toont een product met katoen en linnen.

Zelf lampen produceren?

Er zijn veel bedrijven/particulieren die op kleine schaal lampen produceren en wij juichen dat toe. In ons klantenbestand hebben we ruim 15 lampenbouwers die regelmatig met onze producten de mooiste creaties maken.


Heb je een idee voor een lamp? Aarzel niet en begin met onze onderdelen zelf te fabriceren!

Kom naar onze online winkel

Bevalt deze nieuwsbrief je?

Stuur hem ook eens door naar een ander via je email of social media. De link van de nieuwsbrief is: https://www.smore.com/u8km5
Creative Cables - Ep.1 - Tango!

En waar zijn we nu druk mee?

Er is altijd wel wat te doen, dat maakt dit ook zo'n mooie beleving. Hieronder zomaar wat zaken die spelen: certificering voor lampenbouwers,instructies,video's,community, verpakkingen,duurzaamheid, hergebruik,verzending,leuk,lol,espresso,Turijn enz.

Tip

O ja, deze is nog wel leuk. Altijd op zoek naar foto's die je zondermeer mag gebruiken op je site? Kijk niet verder en ga naar www.unsplash.com.