VACANTA

Planuri de Vacanta

Fa-ti un Plan de Calatorie

Acorda-ti ceva timp pentru a pune la punct un plan de calatorie adaptat stilului tau.


Cum intentionezi sa te descurci atunci cand calatoresti? In ce fel de locuri intentionezi sa stai, ce vei manca?Cu alte cuvinte, care este bugetul minim pe care intetionezi sa il aloci calatorie?


Cu cat ai un stil de a calatori mai putin pretentios, cu atat vor fi si cheltuielile tale mai reduse si vei avea sanse mai mari sa pornesti la drum mai devreme si pentru mai mult timp.


De asemenea, este foarte important sa gasiti si modalitatea de a gasi cazare avantajoasa din punct de vedere al raportului calitate-pret. De exemplu, pe www.BaileFelixCazare.ro am gasit oferte foarte faine in statiune si facand rezervarea din timp am scutit o gramada de bani.


Alege tarile in care urmeaza sa calatoresti in mod inteligent. Prima mea plecare in strainatate a fost pentru 3 luni in Indonezia, ceea ce a fost incredibil de ieftin.


Apoi m-am mutat in Londra unde am pierdut doua treimi din bani aterizand pe Heathrow. Ouch! Din fericire ma mutam acolo pentru job.


Ma aflam acolo de numai doua saptamani si ma aflam deja in spatele barului unde munceam asteptand sa inceapa din nou scoala.


Acum lirele intrau la mine in buzunar si puteam sa respir din nou usurat. Bineinteles, sa castig bani insemna ca banii mei au mers destul de departe atunci cand am calatorit prin Europa pe timpul verii intr-o rulota.


Punand la punct un plan strategic, te va ajuta intr-adevar sa economisesti bani pentru calatoria ta in jurul lumii.

Sper ca in final sa gasesti modalitatea sau modalitatile cele mai eficiente de a pune bani deoparte astfel incat sa puteti vedea luminita de la capatul tunelului.Big image