iasi paintball

Locuri unde se poate juca paintball Iasi

Paintball este un sport unde barbatii, femeile, tinerii sau varstnicii pot concura de la egal la egal. Inteligenta si determinarea (vointa) reprezinta atuuri cu mult mai importante decat inaltimea, forta fizica sau caracterul. Acei jucatori care vor acorda atentie simturilor personale, care vor pune in aplicare strategii foarte bune de orientare a echipei si care vor planifica si comunica se vor impune destul de usor si rapid in fata adversarilor. In timp ce veti incerca sa capturati steagul, veti incerca sa eliminati si jucatorii adversi ajutati de arme (cu aer comprimat) numite arme paintball. Jocurile au de obicei o limita de timp de 20 pana la 60 minute, depinzand de marimea campului si de numarul de jucatori.

Cum trebuie sa arate un teren paintball Iasi?

Variatiile in regulile de joc, fac paintball-ul sa fie un joc foarte flexibil. Poate fi jucat in aer liber: in padure, pe un teren amenajat sau chiar pe camp sau intr-un spatiu inchis: sala de sport, cladiri abandonate si multe altele. Pot participa de la 2 jucatori, pana la 500 intr-un singur joc. Jocul poate dura 10 minute sau mai putin, pana la 48 de ore. obiectivul unui joc poate fi sa iei ceva de la cealalta echipa, sa gasesti ceva ascuns inaintea echipei adverse, sa protejezi o persoana (VIP), sa pastrezi o pozitie, sa cuceresti o pozitie sau pur si simplu ultimul om ramas. Daca abia inveti sa joci paintball, este recomandat sa incepi cu participarea intr-un joc de rec-ball mai intai si apoi poti decide cum vei proceda in continuare, oricum orice contact cu un mediu de paintball este benefic pentru calitatile tale de jucator.

De la introducerea sa in anii 80, paintball a devenit un fenomen international. Entuziastii au format echipe, au intemeiat ligi si au organizat campionate ale jocului. Jocul este departe de a avea popularitatea sporturilor traditionale, cum ar fi baschetul sau fotbalul, dar mereu apar noi terenuri de joc si organizatii. Paintball este un sport interesant, si mai presus de orice, inseamna distractie! Este o oportunitate de a uita de responsabilitatile cotidiene si de a regasi gustul distractiei. Cand adrenalina incepe sa creasca nu poti sa nu te indragostesti de fiorul jocului!.

Suprafete de joc pentru paintball la Iasi

Hayes Nowel si Charles Gaines au fost initiatorii paintball-ului. Tot timpul se certau intre ei despre supravietuirea in salbaticie, si dupa ce au vazut ceva arme intr-un catalog pentru fermele de vaci, si-au dat seama si de alte intrebuintariEste una dintre cele mai sigure sporturi extreme, avand o rata de accidente de 0.2 la suta din 1000 de activitati. Asta inseamna ca 20 de oameni din 1000 de jucatori, au accidente minore. Aceste accidente se datoreaza ori din cauza nerespectarii regulilor, ori din timpul alergarii in padure. Indiferent ca sunt studenti, profesionisti sau pensionari, toti jucatorii de paintball au in comun dragostea pentru aventura, de unitate, vointa si un puternic spirit competitiv.

Totul despre subiectul Iasi paintball

Paintball-ul este ideal pentru teambuilding. Din ce in ce mai multe firme practica acest sport ca o modalitate de sudare a echipelor si de detensionare a conflictelor, oferind totodata o experienta de neuitat angajatilor. Terenul de paintball este locul in care jucatorii invata cat de important este sa te bazezi pe cel de langa tine, invata ca de unul singur nu reusesti. Managerii multor companii cred ca aceasta atitudine complexa reuseste sa formeze sisteme defensive trainice si sa genereze un mediu de munca mai productiv. Paintball reprezinta una dintre cele mai noi, cele mai tari senzatii sportive, cu o mare raspandire in lume. Paintball a aparut la inceputul anilor 80 avand ca instrumente de folosinta pistoale folosite la marcatul vitelor in urma unei discutii intre un broker si un fermier despre incercarea de a se marca unul pe altul cu pistoale.

Unde gasim terenuri de paintball in Iasi?

Creerea unui teren de paintball nu este ieftina insa cat timp aveti credibilitate si un plan solid de afaceri, unele banci vor fi mai mult de cat bucuroase sa va imprumute banii de inceput. Acest lucru se paote intampla daca puteti demostra prin statistici ca paintball-ul este o afacere de succes. Exista din ce in ce mai multe persoane care descopera jocul de paintball la Iasi, acesta fiind unul pe placul lor, si doresc sa se relaxeze in acest mod, de fiecare data cand timpul le va permite acest lucru. Oricum in acest sens mai trebuie sa stiti ca exista si arbitri pentru ca jocul sa se desfasoare in conditii optime si pentru a se sti clar cand un jucator iese din concurs, sau cand confrutarea s-a incheiat.

Paintball-ul nu poate fi redus la simpla barbarie de a-ti bombarda amicii cu vopsea. Fiind vorba de un joc de echipa, el implica o buna doza de strategie. Adversarul poate fi pandit in liniste pana face o eroare, poate fi inconjurat, sau se poate navali peste el. Captureaza steagul Echipele incep in parti diferite ale terenului de batalie. Misiunea: capturarea steagului adversarilor. Victoria revine acelei echipe care va reusi sa infiga steagul inamic in locul special, langa propriul steag. Exista si o modalitate mai brutala de a obtine victoria: eliminarea tuturor oponentilor. Steagul de la mijloc. Asemanator ca idee cu captureaza steagul, cu diferenta ca pe teren paintball Iasi exista un singur steag, plasat la distanta egala de cele doua echipe.

Dintre cei care se regasesc in practicarea acestui joc, multi isi pun intrebari in ceea ce priveste un teren paintball Iasi, ce presupune acesta si care care sunt cele mai indicate zone, sau amenajari in acest sens. Astfel un teren potrivit pentru paintball poate fi unul ce se regaseste in padure, in unele cladiri vechi si abandonate, terenuri special amenajate, campuri, sali de sport, si alte astfel de locatii in care se pot confrunta doua echipe pentru ca una dintre acestea sa fie declarata cea invingatoare. erenul de paintball este locatia in care va puteti face prieteni noi, si puteti socializa intr-un mediu placut, participand la activitati de colaborare si de descoperire a unor situatii si solutii pentru a va atinge obiectivele.

Tag: Iasi paintball paintball Iasi paintball la Iasi