Geef je team een positieve boost!

Teambuilding

Teamdag

Wil je een ander soort teamdag organiseren? Samen leren over jezelf en de ander. Leuk en leerzaam. Een teamdag waar het team een echte boost van krijgt en waar aandacht is voor de dingen die het team nodig heeft om beter te functioneren.


Samen koken of juist actieve werkvormen met pit? Met alleen je eigen team of juist de strijd aangaan met andere teams uit jouw organisatie? Op basis van jullie wensen stellen wij het programma samen.

Wij werken met kleine en grote groepen. Dus of je met 8 of 88 bent, vraag naar de mogelijkheden.

Teamontwikkeling en teamcoaching

Soms is er meer nodig dan een leuke en leerzame teamdag om een team beter te laten functioneren. Soms is de geschiedenis te zwaar en zijn de issues te groot. Dan is een op maat gemaakt traject het antwoord. Door meerdere contactmomenten en door samen met de leidinggevende en het team te werken aan de issues leert het team hoe zij beter kan functioneren.

Reacties van deelnemers:

"De training was een opsteker voor ons team. Veel gezien over elkaar ruimte geven maar ook durven nemen, respect en over elkaar dingen gunnen. Mooi om te zien!"


"Leuk en leerzaam. Goed om te begrijpen waar de manier van doen of reageren vandaan komt."

Wie zijn wij?

Wij zijn Ingrid Klinkert en Marion van Wezel. Wij geven samen diverse trainingen op het gebied van samenwerken, teambuilding en creatief denken. Leren is leuk! Daarom maken wij gebruik van creatieve, speelse en actieve werkvormen.

Bij onze trainingen staat een positieve insteek centraal. Het leert mensen te zien dat samenwerken vanuit de verschillen toegevoegde waarde heeft.

Dit ervaren wij zelf ook en dat brengen we mee. Naast onze ervaring als trainer heeft Marion ervaring als consultant en projectleider en Ingrid als bedrijfsleider, floormanager en OR voorzitter. Juist vanuit deze verschillen vullen wij elkaar als trainersteam aan.


Meer weten over Ingrid en haar talent om kwaliteiten te zien en het beste uit de ander te halen of over de eigenwijsheid van Marion? Wij komen graag kennismaken.