Access Consciousness™ kurs

Oslo, 10.-12. august 2012

BARS

Visste du at du har 32 punkter på hodet som lagrer alle tanker, ideer, emosjoner, beslutninger du noen gang har hatt? Dette er en mulighet til å gi slipp på alt dette.
Hva om du kunne skape livet ditt fra blanke ark?
Hver Bars behandling kan frigjøre 5-10 tusen år med begrensninger i området som korresponderer med Barspunktet som blir berørt. Dette er en veldig nærende og avslappende prosess, som frigjør begrensninger du er villig til å endre i alle områder.

Penger er ikke problemet - du er!

Denne klassen inviterer deg til å forandre på alle begrensninger og fordommer du har skapt om penger.
Hvor mange har bestemt at de ikke kan ha penger? Hvilke valg har du gjort som begrenser hvor mye penger som kommer inn i livet ditt?
Her får du verktøy og teknikker til å forandre måten du er på med penger, og du får se hvor lett det kan være - slik at du kan skape en helt annen virkelighet med penger.

Hva om det å skape penger var GØY?

Foundation

Har du merket at denne virkeligheten ikke fungerer helt slik du ønsker?
Har du lett etter noe som kan hjelpe deg å løse opp i det som begrenser deg fra å ha det livet du virkelig ønsker deg..og innerst inne vet er mulig?
Du får pragmatiske teknikker of verktøy som hjelper deg å leve utenfor en virkelighet som ikke fungerer for deg.
Ved å se på livets "problemer" fra et helt annet perspektiv, blir det lettere å forandre hva som helst.

I Foundation vil du begynne å se synspunkter du har som begrenser deg, og du vil få mer klarhet i hvilke andre muligheter du har istedet slik at du kan begynne å fungere mer fra spørsmål, valg, flere muligheter og bidrag.

www.accessconsciousness.com