AQUAS

Unieke zwembaden op maat gemaakt

Wie zijn wij ?

Aquas ontwerpt, produceert, installeert en onderhoud maatwerk kunststof zwembaden. Duurzame zwembaden die perfect aansluiten op de stijl van uw huis en tuin. Dat doen we met ons eigen team van vakmensen in de fabriek.

Wonen en ontspannen

Heerlijk ontspannen kunt u het beste als u bent omgeven door een comfortabel en stijlvol zwembad en of (zwem)spa. Een zwembad op maat met een uniek ontwerp is hierin de vergrotende trap. Onze baden worden met uiterste zorg ontworpen en met oog voor detail afgewerkt. Onze specialisten laten u niets te wensen over.Aquas voorziet u graag van advies als het gaat om het zwembadontwerp. Vertel ons uw wensen en onze architect laat u alle mogelijkheden zien. Het is belangrijk om uw zwembad af te stemmen op uw tuin. Wij hebben inmiddels genoeg ervaring en zijn volledig op de hoogte van alle toepasbare materialen en trends, waardoor we u uitstekend kunnen helpen. Zo denken we altijd met u mee.

Eigen fabricage made in Holland

Met veel liefde voor het vak worden de materialen verwerkt en bijna naadloos met elkaar gecombineerd. Nadat we de locatie van het zwembad en of (zwem)spa hebben bekeken en opgemeten, wordt uw bad in de fabriek vervaardigd en vervolgens bij u geïnstalleerd en perfect afgewerkt. Aan het eind van elke werkdag ruimen we vanzelfsprekend alles op en nemen we het afval mee. En uiteraard wordt uw zwembad en of (zwem)spa schoon en ‘instapklaar’ opgeleverd.Het zijn onze vakmensen die het verschil maken. Samen werken we aan een totaalproduct en stemmen we materialen en aansluitingen naadloos op elkaar af. Omdat we alles in eigen hand hebben, zijn we ook in staat snel en efficiënt hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Aquas de bron van alle zwembaden

Aquas is gevestigd aan de Nieuwstraat in Gilze in het bourgondische Noord-Brabant, waar we samen met Aannemersbedrijf Botermans het pand delen. We delen ook onze kennis en kunde die bij de plaatsing van een top zwembad hoort. Door deze bijzondere samenwerking kunnen we, als enige in Nederland, een zwembad plaatsen onder de unieke ‘bouwgarantie’-voorwaarden van de Stichting Bouwgarant. Hiermee verzekerd u zich niet alleen van een stukje kwalitatief hoogwaardig vakmanschap maar ook van een degelijke projectorganisatie.Wij nodigen u graag uit om diverse voorbeelden, monsters en referenties van projecten te komen bekijken. Op basis van uw wensen en eisen creëren we vervolgens gezamenlijk uw zwembad op maat. De bron van uw zwembad ligt namelijk bij Aquas!